to blog or not to blog

Observ ca imi e din ce in ce mai greu sa scriu ceva pe blog. In prima instanta am vrut sa dau vina pe lipsa de subiecte dar ulterior mi-am dat seama ca am ajuns sa pun blogul pe un loc secund (in cel mai bun caz).

Prefer sa nu scriu despre subiecte pe care le-am vazut abordate la alti blogger mai ales cand consider ca nu as avea nimic major de adaugat. Pierd subiecte pe twitter din comoditatea de a le da repede si most of the time mobile. Alte subiecte le vorbesc cu prietenii si apoi consider ca e o intruziune in viata personala daca scriu despre ele.

De ce am ajuns sa ma ascund de blog? E coltul meu de rai totusi. Cred ca a ajuns sa ma intereseze ce zic altii despre cum ar trebui sa fie blogul meu. Cred ca am ajuns sa ma gandesc la blogul meu in alt mod de cum o faceam acum aproape 6 ani cand am inceput. Fuck it. This is not ok. Blogul ar trebui sa fie o prioritate. Sa speram ca pot sa ma automotivez si sa ii acord mult mai multa importanta.

Comentarii

  1. Si eu am aceasi problemă. Găsesc orice motiv să amân publicarea unui articol. M-am lăsat de 3 ori de blogging până acum. Dacă găsesti rețeta succesului să o prezinți intr-un articol :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si te-ai gandit sa dedici un post intreg lamentarii ca nu ai timp sa scrii pe blog? :)) I love you anyway!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Marius - i will share

    @maldita - se vede ca nu ma citesti ... e o intreaga serie de posturi :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!