ce jocuri joci pe Xbox 360 cu Kinect?

De ceva vreme ma batea gandul sa imi cumpar un Kinect asa ca sambata am profitat de niste bani ramasi pe card si mi-am luat un xbox360 si kinect. Imediat au urmat 3 jocuri cumparate dupa ce am citit mai multe recomandari asa ca m-am gandit sa fac un scurt review.

Dance Central - este extrem de amuzant si un joc ideal de petrecere. L-am jucat cu cativa prieteni si am ramas surprins de abilitatile lor de a dansa. Eu eram cel mai varza dar incet incet am reusit sa imi triplez scorurile ceea ce nu inseamna foarte mult cand pornesti de la mai nimic. Important e ca am progresat. Fetele se miscau cel mai bine si erau o priveliste placuta ca sa zic asa :)  Dintre cele 4 jocuri pe care le am asta este cel mai distractiv pentru party-uri


Kinect Sports - este un fel de Wii Sports dar la care mi se pare ca ai mai putin control. Cu toate acestea reuseste sa creeze o atmosfera placuta. Bowling si ping pong-ul sunt distractive iar de celalalte nu prea m-am atins. Boxul e frustrant pentru ca nu pare sa aiba nicio legatura cu realitatea. Oricum nu regret achizitionarea lui desi dintre cele 4 e jocul care imi place cel mai putin.



Kinect Adventures  - este jocul cu care a venit consola si poate cauza o serioasa febra musculara. Peretica e mini jocul favorit. Este jocul pe care l-am jucat cel mai mult pana acum iar pozele ce ti le face in momente cheie sunt delicioase pur si simplu. De jucat oricum te vei juca Adventures ca e primul joc pe Kinect pe care il ai.



Your Shape: Fitness Evolved 2012  - am lasat la sfarsit ce era mai bun. Este impropriu sa ii zici joc pentru ca este mai mult un fel de antrenor personal de fitness. Mi-am selectat ce doresc sa fac si am inceput programul. M-a distrus. De 2 zile fiecare muschi din corp ma doare. Este incredibil cat de mult am putut sa obosesc si sa transpir in 30 de minute. Arata foarte bine si te corecteaza daca nu faci exercitiul corect.

Mi se pare o solutie eleganta pentru oamenii care vor sa se mentina in forma dar nu prea au timp de pierdut cu sala. Ajung seara tarziu acasa si imi incep rutina. In intimitatea si comoditatea propriei locuinte. Personal apreciez asta mai mult decat orice altceva. O sa revin pe subiect in cateva saptamani sa va zic cum sa simt si daca chiar am reusit sa dau jos niste kg.




M-am mai jucat si Fruit Ninja demo ce implica some se·ri·ous karate :)))) si pe care cred ca o sa mi-l cumpar cu prima ocazie. Trailer mai jos.

 

 Concluzia? Cu Kinect o sa razi muuuuuuult alaturi de prietenii tai. Subliniez prietenii tai pentru ca toata experienta asta cu Kinect mi se pare ca trebuie sa fie cel mai bine savurata alaturi de alti oameni altfel esti doar un ciudat care face miscari de karate singur prin casa :)

Comentarii

  1. Salut Am si eu o intrebare in timpul jocului Kinect Adventures iti face poze cum pot sa salvez pozele su cum pot sa le vizualizez ? (salvarile le am pe usb 16 GB specil xbox ) am salvat documentele de pe USB in pc si au numele Data0000 pana la Data0016 . Cum pot sa deschid fisierele respective sa vad pozele salvate sau video facute ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele poti sa le vezi in joc. Parca exista posibilitatea asta. In rest nu stiu. Nu m-a interesat niciodata sa le descarc pe calculator.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum pot descarca jocuri x box de pe net?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu Kinect ai nevoie de un spatiu de 1.80 pt a putea juca... de la sensor pana la tine!
    iar descarcarea se face de undeva din arcade... am dat si eu din greseala de ea.... te uiti la profil si acolo o sa gaseti photo! acolo sunt pozele!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna!

    Informatiile tale imi sunt foarte utile.Iti multumesc!Eu l-am achizitionat de curand , dar nu stiam ce jocuri sa cumpar.Daca ai timp , poti sa ma ajuti intr-o problema.Nu ma lasa sa descarc nimic de pe xbox live .Mentionez ca am cont gratuit.Primesc tot felul de coduri de eroare.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-ar putea sa nu poti pentru Xbox Live nu este prezent oficial in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. caut prieten pe xbox360 ma cheama BribableRat113

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!