Turbohalle - o deschidere la care ti-ai dat seama ca esti prea batran

M-am saturat de evenimente in care sunt tratat ca o bucata de carne. Sa fie ceilalti sanatosi dar eu nu mai calc la Turbohalle sau evenimente de gen. Este stupid sa astepti 45-60-120 minute ca sa ai privilegiul sa mergi prin apa intr-o hala jegoasa. Din fericire pentru mine au fost doar 45 dar am auzit povesti si cu 120 de minute asteptate.

Ce e de fapt Turbohalle? Aseara a fost capcana tuturor hipsterilor wannabe din Bucuresti. A fost locul ce a strans mai multi oameni decat protestele de la Universitate de asta iarna. Tata de maimuta pe care putini au ajuns sa o suga pe ritmuri de dubstep.

In primul rand eu nu credeam ca sunt atat de multi hipsteri in Bucuresti. Am venit si mi-am croit drum prim cateva mii de oameni ce asteptau sa intre in acest mirific Turbohalle. Daca e sa aruncam cu cifre putem sa zicem 4000 desi cine naiba a numarat. Fiind un norocos - 45 si ceva minute mai tarziu am reusit sa intru dupa ce m-am imbulzit ca ultimul miner.

Situatia a fost atat de tragica si idioata incat era de-a dreptul amuzanta. Apa la toalete nu exista pentru ca se sparse nu stiu ce coducta ce stropea frumos hainele hipsterilor harnici ce venisera de la 10. Pe nimeni nu interesa ca oamenii aia nu si-au lasat hainele la spalat in garderoba. Problema mai mare era intrarea ce era inundata sub cativa centimetri or so de apa pentru ca aparent nimeni nu era in stare sa opreasca conducta buclucasa.  (mini intrebare mentala ... 2-3 ore mai tarziu oare cum aratau toaletele dupa ce mii de oameni le-au folosit? exact ... )

Cum sa vezi asta dupa ce stai 2 ore la coada ca un animal? Stai ca am probleme si cu astia de asteptau. Tarani animale cocalari poti sa le zici cum vrei. Eu aveam senzatia ca or sa fie oameni premium (si in timp ce am scris premium m-am plesnit singur) la acest Turbohalle dar nu mica mi-a fost mirarea sa vad numai baietasi de cartier (asta dupa ce am scris si sters tarani si cocalari de 3 ori).

Astia sunteti hipstareala de care am tot auzit vrute si nevrute? Am vazut scene horror aseara - mai ales cand am plecat. O turma de oi confuze care huiduia organizatorii - tu iti dai seama ce am scris aici? Oameni cu invitatii ce blestemau organizatorii. Acum nu stiu care dintre cele doua tabere era mai idioata - cei care se calcau in picioare, se urcau pe masini si pe garduri sa intre in Turbohalle sau cei care intr-un loc ce sa zicem suporta 3-4000 de pinguini inauntru sa trimita 6-7000 de invitatii.

Eu cred ca ar trebui sa impuscam pe loc ambele grupuri. Si hipsterii pubertini de la Turbohalle dar si oganizatorii. Stai ca mi-am adus aminte ca am sezut 15 minute in faimosul loc inainte sa plec. Nu cred ca am vazut in toata viata mea ceva mai jenant decat Turbohalle. Am senaztia ca ma repet dar o scriu in continuare. Zona VIP era delimitata de un cacat de banda si consta in 5-6 scaune ce erau puse la intrare.... hhahahaaaahah. Jenant e doar un cuvant din 6 litere daca ma intelegi ce vreau sa zic. De ce ai mai face zona VIP in conditile astea.

Ce era mai penibil decat asta? cred ca erau hipsterii ce dansau ... sau aveau spasme pentru ca ala nici pe dubstep nu se poate numi dans. Treaz dubsteptul arata ciudat. Iar de baut nu aveai cum pentru ca mai pierdeai 15-20 de minute din viata sa iti iei un cacat de bere. De ce as vrea sa stau mai mult timp la coada decat mi-ar lua sa beau berea la 0.33 ... nu stiu :)

Recapitulam? Da. Cel mai nasol eveniment la care am fost vreodata. Cat mi-a luat sa intru in Turbohalle mi-a luat aproape de 2 ori mai mult sa ies. Intre noi fie vorba  ... daca era sa inceapa un incendiu se murea pe capete. Ah stai ca nu era cazul. Apa ce tasnea din pereti s-ar fi ocupat de aceasta problema. Tarani. Loc mic. Organizatori imbecili. Invitati salbatici si imbecili (iar!).

Si de final ...  imi este rusine de "lumea buna a Bucurestiului" ce a venit la Turbohalle. Pana si in piata vad mai putini tarani.

ps - imi place sa generalizez. Au fost si oameni misto ... dar majoritatea consta in oameni ce respira pe gura.

[later edit] Sa incheiem totusi cu o gluma  ... poate chiar doua. Sunt destui care si-au luat bilet in avans si nu au putut intra (lol) si persoanele cu handicap aveau acces gratuit (megalol)

Comentarii

  1. hahahhahahaha :))

    ba, deci dupa ce m-au refuzat in Fratelli, in gaia am ars-o atat de clasic cu oameni pe care i-am intalnit acolo si ii cunosteam, de unde statusul de pe facebook:


    Si cand ti se prezinta, ea e iubita mea, ea e iubita ei, viata de club devine instant mai interesanta. — at Gaia Boutique Club.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pari ca te-ai distrat mai bine ca mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a a


    plus ca am vazut cum a ars floreasca azi noapte ;)

    deci am avut si filme :)

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo... eu am ajuns cu 2 prieteni pe acolo. ne am ingrozit vreo 10 minute si am plecat acasa. am zis ca nu e posibil asa ceva. ce a mai mare bataie de joc

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi când te gândeşti că pentru un moment am luat în considerare posibilitatea de a merge acolo. Păreri de rău pentru seara ta :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Micile momente în care mă bucur că nici nu știu ce e Turbohalle. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Când trebuie să astepți mai mult de 10 minute pentru a intra într-un local, eu consider că efortul depus e mult mai mare decât beneficiile. În plus, urăsc aglomerațiile.

    Din ce ai povestit tu și din ce-am văzut pe Twitter mi-am închipuit că a fost cam ce-a fost la lansarea Desperados, dar citind ce ai scris tu cred că a fost mult mai rău în Turbohalle.

    PS: cuvântul halle pentru mine sună a hală, așa că mă întreb: de ce aș merge de bună voie într-o hală?

    RăspundețiȘtergere
  8. @1nu cum de ce? pentru ca e "pe trend"!

    RăspundețiȘtergere
  9. ce bine ca nu m-am lasat influentata de colegii de la servici :D
    hurray for me !
    Cat despre evenimentul in sine : jenant (ca multe alte lucruri ce se organizeaza la noi) !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!