pe vremuri baruletele aveau personalitate

Nu stiu altii cum sunt dar cand ajung in Atelierul Mecanic ma gandesc ce dracu e atat de cool la un bar plin de vechituri jegoase. Inteleg ca vrei sa creezi o atmosfera comunista autentica dar totusi ce se intampla in Atelier e doar un mix "cu de toate" fara vreo viziune coerenta care sa nu te jeneze. Aici e cuvantul cheie. Care sa nu te jeneze. Subtilitatea e serios subestimata.

Cand incerci sa bagi prea multe obiecte (ce majoritatea nici nu au legatura unul cu celalalt) intr-un loc atat de stramt reusesti defapt doar sa iti agresezi vizual vizitatorul. Poate exista oameni care apreciaza acest platoas creat in Atelier dar eu sincer preferam o armonie intre tematica si obiecte - cam ca Papiota (desi si ala e un fel de falafel cu de toate ... mai micut dar tot o bomba vizuala).

Anyway nu vroiam sa intru in rant-ul asta. Eu doar tocmai ce am vazut poza asta si ma gandeam ca as da cu placere orice loc din centrul vechi pentru ocazia de a bea o bere nefiltrata de manastire in aceasta cafenea micuta si intima.

Cafe de l'enfer, Paris, late 19th Century 

Comentarii

  1. Nu pot spuen ca eram cel mai mare fan motoare dar de cand explozia centrului vechi am ajuns sa il apreciez mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!