Razbunarea regelui hipsterilor

Aseara am fost pe Arthur Verona la Street Delivery. Am fost cu bicicleta asa ca mi-am lasat-o agatata de un gard si am purces spre socializare. Din doua surse ce nu se cunosc am aflat ca exista Regele Hipsterilor - un baiat fotomodel cu dread-uri. El cica nu stie ca este Regele Hipsterilor.

Apoi mai in gluma mai in serios - pe tabla celor de la Grolsch care te intrebau "De cine ti-e cel mai mult frica?" am raspuns ca de Regele Hipsterilor. Au mai trecut cateva ore si a vrut sa plec spre O'Hara la o noua bere. Surpriza. Bicicleta avea roata din spate complet dezumflata. Initial mi-am zis ca am facut pana cand am venit si in disperarea mea am umflat roata doar doar o tine pana cand ajung acasa.


A tinut cu succes pana acasa si pana in acest moment cand am luat-o la o tura. Drept urmare nu e sparta. A fost dezumflata. Cine putea sa faca marsavenia asta? Pe cine am suparat eu in ultimul timp? Pe Regele Hipsterilor. Dap. El trebuie sa fi fost cel care mi-a dezumflat roata ... sa ma invete minte sa ii mai iau numele in desert. Am invatat lectia. Nu o sa mai fac.

E mai credibila povestea asta decat cea in care cei de la nu stiu ce magazin/chestie ce are legatura cu ciclismul mi-au dezumflat roata ca am cutezat sa imi parchez bicicleta langa ale lor. Nu?

Later edit: supapa era de vina :)))  Dar las articolul asa pentru amuzament.

Comentarii

  1. Regele Hipsterilor stie acum si unde scrii, teme-te!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate a dezumflat mai multe roti aseara ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate l-ai suparat pe cel caruia i-ai raspuns si ti-a sabotat supapa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pasta cu el nu stie nu o crede, nu prea traim noi in lumea in care chiar totul e intamplator...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!