BESTFEST 2012

In weekend am servit Bestfest pentru a nu stiu cata oara (cred ca am fost la toate Bestivalurile / Bestfesturile). Fata de anii trecuti eu am fost mai pe modul chill pentru ca vroiam sa vad o singura formatie Röyksopp.

Drept urmare mi-am gasit the perfect spot to chill si sa astept: Wines of Chile (langa scena reggae fix langa lac) - un loc unde te puteai destinde cu un vin bun din Chile cu doar un jeton. Unde era liniste si racoare. Unde oamenii erau primitori si nu era aglomeratie.  Pe la cortul respectiv a trecut mai toata floarea cea de seama a online-ului ... semn ca mai toti cautau acelasi mood ca si mine.
cum ziceam .. pe chill asa
Lineup-ul mi se pare ca a fost mai slab ca anii trecuti dar organizarea a fost mai buna. In esenta organizarea e cea care iti da sentimentul de festival asa ca bila alba pentru Bestfestul de anul acesta. Ca poate nu au venit cele mai wow formatii la festival e problema care te determina sa vii sau sau nu la festival. Cand ai ajuns acolo vrei sa te simti ca la un festival si Bestfestul a reusit cu succes asta.

harta festivalului facuta de cei de la metropotam
Garbage si Pulp au fost cam meh. Skindred au fost o surpriza placuta chiar daca nu imi erau foarte cunoscuti. Au facut show. Nu stiu in ce masura asta e show-ul lor standard dar pentru cateva clipe chiar aveai senzatia ca se bucura cu adevarat ca sunt in Romania - doar au zis-o de vreo duzina de ori.
Skindred
Caro Emerald a cantat si ea bine si s-a mulat perfect cu lenevitul la o masa in Expirat. Nu prea vad formatia ca una de festival dar a sunat bine. N-as avea ce sa ii reprosez in afara de faptul ca nu m-a facut sa ma ridic si sa dansez ... ceea ce oricum e al dracu de greu sa faca o formatie.

la Pulp chiar am stat in primul rand

Royksopp mi-au placut dar parca puteau sa duca mai mult sau cel putin ma asteptam ca or sa duca mai mult. Mi-au cantat si melodia favorita (Eple) si drept urmare le sunt dator cu niste sarmale. Si celor de la Suie Paparude cred ca le sunt dator cu multe sarmale ca si-au facut show-ul exemplar ca intotdeauna.

Si pentru ca vorbeam de sarmale ... mi-a placut initiativa celor de la Vodafone de a oferi pancarde funny celor care au venit la festival. Nu stiu cum dar am reusit si eu sa pun mana pe una. Pe cea mai cu țâță de maimuta daca mi se permite expresia. "We'll give you SARMALE if you play our favorite song!"
sarmale pentru toata lumea .... fara numar!

In rest ce sa mai zic? Regret ca nu am vazut Milow dar mi-a fost prea lene sa ma ridic de pe scaunul comod de la Wines of Chile. Am inteles ca Mala Vita si Subcarpati au fost extraordinari dar am preferat sa vin seara pe racoare la Bestfest si drept urmare i-am pierdut. Stiu. Cam lenes si parca se simte oboseala in oase de la o varsta incolo. Chiar daca in fiecare seara am dus pana pe la 3-4-5 Bestfest ... nu mai sunt la fel de tanar ca acum ceva vreme.



Alte chestii de povestit: intr-o seara am primit cea mai mica doza de cola pe care am vazut-o vreodata. Avea doar 125ml (?nu-mi aduc exact aminte dar pe acolo era) si m-a facut sa ma simt ca un gigant. Este inuman sa oferi asa ceva. Credeam ca cele de 330 ml sunt micute ... oh well nu.

Iar cei de la Sprite au dat-o pe meme-uri. Cute. Dar am senzatia ca e vorba de generatia ratata 9gag ... and that sux.

All in all mi s-a parut un festival reusit la care o sa mai merg pe viitor. Incepe sa se vada maturitatea organizarii unui astfel de festival lucru care nu poate decat sa ma bucure. Sper totusi ca in 2013 lineup-ul sa fie mai solid si mai appealing cel putin pentru mine.

Comentarii

  1. Heitare ! Garbage si Pulp sint ok. As fi dorit sa fiu macar la concertele lor. Poate e o dubioasenie de a mea, ca nu sint fan al genului. Da astia doi imi plac foarte mult.
    De restul nu am auzit pina acum.
    Cind l-or mai aduce pe Manson, ma duc si pe luna daca acolo va fi locatia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!