Blu Oktoberfest 2012

Cand ai fost ultima oara la un festival al berii? A trecut mult timp, nu? Stiu. Si la mine la fel. Sunt putin prea aglomerate pentru gustul meu. Prefer o berarie cu o terasa draguta. Mai putina lume si distractie mai multa. De asta are succes Oktoberfest sau mai bine spus conceptul de Oktoberfest. Cum ai intrat intr-un cortulet parca ai intrat in alt festival al berii.

Luni am fost la Blu Oktoberfest. Fratele roman si mult mai mic al festivalului. De fapt e vorba doar de cortul celor de la Hofbräu, care pentru cateva zile (17-22.09), zaboveste in gradina hotelului Radisson Blu. Zaboveste cu 3500 de litri de bere Hofbräu, specialitati bavareze (a se citi carnati si dulciuri) si muzica live.


Primul lucru pe care il observi cand intri la Blu Oktoberfest este discrepanta intre bancutele clasice de festival si oamenii la costum. Ti se va parea ciudatica asocierea asta, dar in acelasi timp o sa te bucuri ca macar la festivalul asta ai o companie mai selecta de meseni. Al doilea pe care o sa il vezi sunt dozatoarele de bere HB. O sa le vezi des. Apoi o formatie live si mese pline de lumea buna. Zic lumea buna pentru ca am ajuns si eu acolo ... desigur.

Seamana foarte mult ce ce se intampla pe vremuri la Oktoberfest-ul de langa Casa Poporului. Metri de bere, bunatati, muzica live si voie buna. Bonus! si multe nopti pierdute.  Ah! Those were the days. Zic asta cu o mica lacrima in coltul ochiului. Lacrima ce ar putea sa se scurga cu succes pe hanoracul HB luat din beraria din Műnchen.  V-am zis ca sunt un mic fan al lor, nu?

Cei de la Radisson au profitat de acest eveniment sa lanseze o platforma de social lifestyle pentru clientii fideli: The Lifestyle Society. Ideea este dragutica, dar eu nu prea sunt in target. Inca. Vorbim in 5 ani.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!