La multi ani domnule Jack

Septembrie este o luna speciala pentru ca este luna in care in fiecare il sarbatorim pe nenea Jack. Jack Daniel. Povestea zice ca un incediu a mistuit certificatul sau de nastere si astfel s-a pierdut pentru eternitate data exacta cand Jack Daniels s-a nascut. Cum nu puteam sa lasam sa se intample o astfel de tragedie cu cel care ne-a dat licoarea magica numita Jack Daniel's Old No.7, s-a decis ca pe intreaga durata a lunii Septembrie sa il sarbatorim zilnic pe batranul Jack. Zilnic dar cu moderatie.

Happy Birthday Mr Jack!
Eu o sa il sarbatoresc bine de tot in weekend-ul asta pentru ca old' Jack este invitatul meu de onoare. Asta e doar inceputul. Vor urma niste petreceri dementiale pe toata durata lunii septembrie care vor culmina cu Mr. Jack’s Birthday Party din Marea Britanie pe 25. Eu din pacate nu o sa ajung, dar tu poti. Scrie pe Facebook o poveste alaturi de Dan Puric si poti sa ai sansa sa castigi o invitatie de 2 persoane (link catre aplicatie).

Acestea fiind zise ... sa ridicam impreuna un pahar de Jack si sa ii zicem un La Multi Ani! Ca niste fini cunoscatori ai produsului lui ... ce suntem :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!