Review: Star Trek In Intuneric (2013)

Aseara, in avanpremiera la IMAX am vazut Star Trek-ul nou. Aveam foarte multe asteptari, pentru ca sunt putin mai mult fan Star Trek. Filmul din 2009 l-am vazut de vreo 7-8 ori. Mai toate serialele cap coada. Sunt acolo.

Totusi, aseara parca ceva nu a click-uit in inima mea. Filmul e bun si te tine in priza. Are glumite, actiune, efecte speciale ... dar si prea multe lamentari sentimentale. Aici e de fapt problema. Nu stiu daca se pretau lucrurile acestea in universul Star Trek.

Tot bullshit-ul asta emotional obisnuia sa fie pe sistemul fast-food: facut repede, de mantuiala si cu de toate. Sa fie acolo. Si era fain asa. Acum prea miroase asa a blabla-uri lacrimogene à la Star Wars. Blestemat sa fii JJ.

Poate sunt prea dur. Lamentarile mele se rezuma la 10 minute de film. Teoretic, n-ar trebuie sa strice atat de mult placerea de a vedea filmul. Si nici nu strica. Am eu o problema cu villain-ul. Este cel mai plictisitor din tot universul Star Trek. Nu zic mai multe. Fara spoilere.

Filmul este de vazut. Fie ca esti fan sau nu. Cred ca o sa il apreciezi mai mult daca nu esti fan. Am tras cu urechea la ce mai vorbeau oamenii dupa film, erau incantati de el. Am auzit "bun", "excelent", "mi-a placut".



Si acum pe scurt putin despre alte aspecte ale filmului:
  • muzica - bunicica. 
  • efectele speciale - BIG Like
  • 3Dul - ne puteam lipsi cu succes de el, dar pentru 3-4 faze a meritat
  • povestea - faina dar destul de previzibila pentru un fani
  • factorul glumita - bun bun, dar vroiam mai mult 
  • personajele - cele noi introduse sunt destul de enervante. Tot cu ai' batrani faci treaba
  • klingonienii - ce-ati patit baieti? de ce ati ajuns atat de rau? ratie la cafeaua de dimineata? (oops spoiler)
La noi apare pe 17 Mai. E bine. Cu o zi mai tarziu fata de premiera din US. Recomand sa il vedeti la cinema. Un ecran mare pentru o nava mare :)

ps. Pentru o secunda am avut senzatia ca o sa fie cu borgi ...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!