2+7=8 sau 9 zile de schi si zapada

O iau in ordinea in care am aflat.

Weekend-ul viitor la Rasnov are loc o etapa  de Cupa Mondiala feminina de sarituri cu schiurile. Repet. La Rasnov avem 3 trambuline de sarituri, dintre care una e de 100 de metri. Nu cred ca realizati cat de surprinzatoare a fost vestea asta pentru mine. Dupa 7 ani de cand a demarat proiectul, pe 1-2 martie avem o competitie la Rasnov de talie mondiala.

In plus, avem si o sportiva care va concura: Dana Haralambie - pe care eu am confundat-o cu o hostessa cand am ajuns la conferinta de presa (da, e atat de draguta). Bonus: weekend-ul viitor vine si singura campioana olimpica la sariturile cu schiurile: Carina Vogt. Da, la Sochi/Soci s-a desfasurat pentru prima oara in istorie o competitie feminina de sarituri cu schiurile.

Pare o imagine din afara, dar chiar e complexul de la Rasnov
Printre toate cifrele si vorbele spuse la conferinta de presa (le am notate undeva daca sunteti curiosi),  un singur lucru mi se pare foarte misto: Centrul de la Rasnov nu percepe taxa pentru utilizarea trambulinelor. Oricine poate sa vina sa se antreneze si sa descopere sariturile cu schiurile. Wow. In momentul ala mi s-a parut ca traiesc intr-o tara normala care te ajuta sa iti atingi potentialul sportiv.

Intregul eveniment o sa fie transmis de TVR de la ora 2:30-3:00 PM , iar eu sper ca o sa fiu acolo. Am primit o acreditare de presa, dar oricum am senzatia ca accesul publicului este gratuit. Oricum as fi mers. Ce inseamna 186 de km pentru a fi prezent la o astfel de premiera?

Ah, era sa uit. Nu fac asta de obicei, dar jos palaria pentru grupul OMV-Petrom pentru ca au acoperit 50% din costurile realizarii acestui complex de la Rasnov. As putea sa zic acelasi lucru si despre Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria orasului Rasnov, dar cam asta e in job description-ul lor.

A doua veste mare e ca ma apuc sa schiez.

Dupa 10 ani de snowboarding, sper sa invat sa stau pe schiuri. Ar trebui, pentru ca e rusinos si pentru ca ma duc in tabara de schi pentru bloggeri. De pe 23 februarie pana pe 1 martie o sa fiu la Arena Platos in compania altor 10 bloggeri doritori sa desluseasca tainele schiatului.

Invitatia a venit direct de la Doru si indirect de la Orange si a sa aplicatie iRewind - despre care tot am auzit, dar n-am apucat sa o testez. Dar ce face aplicatia asta? Pe partiile din Predeal si Cheile Gradistei, Orange a instalat niste camere care se activeaza in momentul in care treci pe langa ele daca ai aplicatia deschisa. Te filmeaza si apoi la baza partiei iti primesti filmul cu coborarea ta. Pretty cool! Din pacate, dupa cum ziceam si mai sus, n-am apucat sa ajung pe respectivele partii.



Cam atat e de zis. Sunt destul de exited ca inca nu am ajuns la Arena Platos si chiar sunt doritor sa experimentez o noua partie/statiune. O sa am doar tableta, asa ca nu stiu in ce masura o sa public ceva nou pe blog in astea 8 zile. Totusi, parerile la cald le puteti citi pe conturile mele de Twitter, Facebook si Google+ cu hashtag-ul #schiem.
#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri - este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista
Sa ne auzim cu bine :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!