Treceți la conținutul principal

2+7=8 sau 9 zile de schi si zapada

O iau in ordinea in care am aflat.

Weekend-ul viitor la Rasnov are loc o etapa  de Cupa Mondiala feminina de sarituri cu schiurile. Repet. La Rasnov avem 3 trambuline de sarituri, dintre care una e de 100 de metri. Nu cred ca realizati cat de surprinzatoare a fost vestea asta pentru mine. Dupa 7 ani de cand a demarat proiectul, pe 1-2 martie avem o competitie la Rasnov de talie mondiala.

In plus, avem si o sportiva care va concura: Dana Haralambie - pe care eu am confundat-o cu o hostessa cand am ajuns la conferinta de presa (da, e atat de draguta). Bonus: weekend-ul viitor vine si singura campioana olimpica la sariturile cu schiurile: Carina Vogt. Da, la Sochi/Soci s-a desfasurat pentru prima oara in istorie o competitie feminina de sarituri cu schiurile.

Pare o imagine din afara, dar chiar e complexul de la Rasnov
Printre toate cifrele si vorbele spuse la conferinta de presa (le am notate undeva daca sunteti curiosi),  un singur lucru mi se pare foarte misto: Centrul de la Rasnov nu percepe taxa pentru utilizarea trambulinelor. Oricine poate sa vina sa se antreneze si sa descopere sariturile cu schiurile. Wow. In momentul ala mi s-a parut ca traiesc intr-o tara normala care te ajuta sa iti atingi potentialul sportiv.

Intregul eveniment o sa fie transmis de TVR de la ora 2:30-3:00 PM , iar eu sper ca o sa fiu acolo. Am primit o acreditare de presa, dar oricum am senzatia ca accesul publicului este gratuit. Oricum as fi mers. Ce inseamna 186 de km pentru a fi prezent la o astfel de premiera?

Ah, era sa uit. Nu fac asta de obicei, dar jos palaria pentru grupul OMV-Petrom pentru ca au acoperit 50% din costurile realizarii acestui complex de la Rasnov. As putea sa zic acelasi lucru si despre Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria orasului Rasnov, dar cam asta e in job description-ul lor.

A doua veste mare e ca ma apuc sa schiez.

Dupa 10 ani de snowboarding, sper sa invat sa stau pe schiuri. Ar trebui, pentru ca e rusinos si pentru ca ma duc in tabara de schi pentru bloggeri. De pe 23 februarie pana pe 1 martie o sa fiu la Arena Platos in compania altor 10 bloggeri doritori sa desluseasca tainele schiatului.

Invitatia a venit direct de la Doru si indirect de la Orange si a sa aplicatie iRewind - despre care tot am auzit, dar n-am apucat sa o testez. Dar ce face aplicatia asta? Pe partiile din Predeal si Cheile Gradistei, Orange a instalat niste camere care se activeaza in momentul in care treci pe langa ele daca ai aplicatia deschisa. Te filmeaza si apoi la baza partiei iti primesti filmul cu coborarea ta. Pretty cool! Din pacate, dupa cum ziceam si mai sus, n-am apucat sa ajung pe respectivele partii.



Cam atat e de zis. Sunt destul de exited ca inca nu am ajuns la Arena Platos si chiar sunt doritor sa experimentez o noua partie/statiune. O sa am doar tableta, asa ca nu stiu in ce masura o sa public ceva nou pe blog in astea 8 zile. Totusi, parerile la cald le puteti citi pe conturile mele de Twitter, Facebook si Google+ cu hashtag-ul #schiem.
#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri - este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista
Sa ne auzim cu bine :)

Comentarii

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…