Treceți la conținutul principal

#auskia - si bloggerii se pot reinventa

Sunt obosit si cu bagajul inca desfacut, dar trebuie sa zic 2-3 vorbe la cald despre #auskia. A fost o saptamana in care am ras incontinuu. O saptamana in care am descoperit (cu rusinea de rigoare) ca si bloggerii se pot reinveta. Chiar daca a fost pe nepusa masa, serialul #auskia a fost picatura care a varsat paharul definitiv pentru blogosfera. Poate e jignitor sa zic asta dupa 9 ani de zile de blogging, dar acum mi-am dat seama ca noi trebuie sa fim de fapt entertaineri.

Ma bucura enorm ca am fost acolo sa particip pe viu la sesiuni de brainstorming. Ca am reusit sa imi pun si eu putin amprenta pe ce a iesi (nu foarte multe, ca sunt mai timid la inceput). Pentru ca orele tarzii din noapte au fost mai placute  atunci cand esti in compania unor auskieci. Si mai ales ca rezultatul e ceva ce ma face sa rad si a 10-a oara cand revad vreun episod. 

Nu vreau sa se interpreteze ca arat cu degetul alte colaborari ale bloggerilor. Nu! Au fost si alea excelente, doar ca acum mi se pare ca s-a ridicat putin stacheta. Acesta este un lucru util si bun pentru blogosfera. Ma astept ca in perioada urmatoare sa apara mai multe initiative de gen.

Cu bucurie va invit sa urmariti seria de 5 episoade de Auskialitati, iar apoi poate aruncati si voi o parere doua pe blog-ul asta. Feedback is 50!



Despre starea partiilor, lucruri de vazut, mancat si baut... intr-o insemnare viitoare.
#Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung și susținut de Wizz Air și TNT Express.

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Cel mai bun covrig din București

Este..

*drumroll*

covrigul cu multicereale de la simigeria Matei! /detaliu mai sus

În mod normal dacă eram pe Facebook aici s-ar fi oprit postarea, dar voi explica puțin dacă tot m-am încăpățânat să pun pe blog.

Recent am început să dau iama cu regularitate prin simigerii pentru că avem vreo 2 apostoli la o aruncătură de noul birou. Săptămâna asta n-a fost zi fără covrigi așa că am căpătat expertiza și autoritatea necesară să emit afirmații ca cea din titlu.

Repetați după mine.

Multi-motherfucka-cereale.

De cel puțin două ori mai bun ca cel cu semințe și e zece ori peste cel cu mac. De susan nici nu vorbesc pentru că ăla n-a fost niciodată altceva decât un compromis pentru cei care se sperie ușor de niște mac între dinți.

Pe bune! ăsta cu multicereale este suspect de bun pentru ceva e făcut industrial la fiecare colț de gură de metrou.

Sigur, am mâncat covrigi mai buni. Mai germani. Mai unși cu toate alifiile. Dar nici unul nu era făcut într-o simigerie de pe stradă. Și cu siguranță n…

Cele mai bune merdenele Facebook meetup

Ca un veritabil explorator culinar, sâmbătă dimineața îmi dădeam întâlnire cu niște prieteni în fața patiseriei cu cele mai bune merdenele din București.

Pontul îl primisem de la cineva de încredere pe zona asta de mâncare așa că tot ce a trebuit pentru a îmi convinge o prietenă însărcinată să vină a fost să zic „cea mai bună merdenea”.  Atât și deja aveam un plan ca a doua zi să ne vedem la 11 undeva pe la Piața Amzei.

Pe hârtie ne anunțaseră 6-7 temerari pentru acest merdenea-facebook-meet, dar până la urmă ne-am strâns doar vreo 4 temerari. Chiar și așa, pentru mine a fost o premieră aceasta degustare semi ad-hoc a street food-ului original: sfânta merdenea.



Patiseria cu pricina se numește Comteia și de fapt este un combo de patiserie cu magazin mixt specializat pe băutură modestă și țigări la bucată.

Pe cei mai slabi de înger probabil că bețivii pașnici din jur îi vor speria și vor traversa pe trotuarul de vis-a-vis, dar exploratorii adevărați sunt răsplătiți cu merdenele excelen…

Brunch în București: RePlace din Cotroceni

Pentru că de când avem bestia mică simțeam că ne-am cam auto-izolat în proximitatea casei, împreună cu mândra am decis să facem ce fac toți oamenii de 30ish de ani prin seriale: să pună bazele unei tradiții în jurul brunchului de duminică cu prietenii.

Zis și făcut, iar duminica trecută ne-am strâns pe la 11:30 la RePlace în Cotroceni (maps) să punem bazele acestei tradiții culinaro-hipstărești. Cred că eram primii lor clienți pe ziua respectivă așa că ne-am putut alege cea mai bună masă din cele 5 pe care mica terasă din spate o are.

Locul e de un chillax contagios și e lesne de înțeles de ce oamenii l-au votat pe pagina celor de la Guerrilla ca fiind cea mai frumoasă terasă din București. În plus, se poate vedea și în poză liga înaltă de hipsterism în care joacă: nici nu au pahare de bere pentru berea la doză pe care o servesc.

Cumva n-ar trebui să nu fiu prea critic cu ei pentru că la origini sunt o cafenea, dar le-am trecut de două ori pragul și de fiecare dată nu aveau fix berea…