Concluzia bataliei MasterChef cu Hell's Kitchen: am uitat sa gatim!

Pentru doua emisiuni care ar trebui sa fie despre gatit, aseara n-am vazut prea multa actiune in fata aragazului. Sa imi fie fara suparare, dar eu ma asteptam sa invat ceva. Sa fur putin tehnica. Un fel de best practices in bucatarie. Ceva care sa ma ajute. Nope. Show-urile astea doua sunt despre cu totul altceva. Nu sunt despre gatit.

MasterChef poate la fel de usor sa se numeasca "premii pentru cauzele sociale care stiu sa faca ceva de mancare", iar Hell's Kitchen ar fi bine ca sa isi schimbe numele in "cocalari si pitzipoance care indruga ceva despre mancare". Cu toate astea, MasterChef e putin mai usor de digerat. Macar nu mai sunt juratii de anul trecut. Oh ce bine ca s-au dus la HK! E mult mai usor sa nu iti placa ceva cand tot amestecul e facut ce lucruri care te dezgusta.

Sondaj rapid: Daca ii judeci doar dupa poze, care crezi ca or sa iti fie mai simpatici? 
Ce problema am eu cu juratii de la HK? Plastiline modelate dupa personalitatile celor de la MasterChef US care n-au sarmul acelora. In plus, nu-mi plac ca sunt tot timpul cu o falca-n pamant. Sa nu confundam seriozitatea cu nervozitatea. Oamenii astia par sa fie intr-o continua tortura datorita povarei de a juriza emisiuni culinare. Ce nu inteleg eu este incapatanarea lor de a nu renunta la aceasta corvoada.

Nici cu cei de la MC nu-mi este rusine. Domnisoara pare sclifosita, hipsterul incearca sa fie rau dar nu poate, iar Hadean pare ca regreta decizia de a participa. Cu toate astea, macar zambesc mai des si nu par sa fie atat de iritati de tot si toate.


De ce pun atat de mult accept pe emotiile generate de juriu? Pentru ca daca tot nu vad o emisiune culinara, macar sa vad ceva distractiv. Ceva care sa ma faca sa ma simt bine. Nu sunt dispus sa ma uit 3 ore la umilirea si jignirea unor oameni. Nu sunt dispus sa ma uit atat timp la cazuri sociale sau la cocalari pe jmecherie si pitzipoance pe hatereala. Exista YouTube pentru acest lucru si iti ia fix 3 minute sa iti satisfaci nevoia asta.

Cam  multa vorba despre juriu, emotii si alte lucruri conexe ... si cam putina despre mancare. Pai ce as putea sa zic? Dupa 2 ore de uitat alternativ la MC si HK, n-am ramas cu nicio reteta in cap. Un pro tip despre cum sa faci sau sa nu faci ceva in bucatarie. Orice legat de gatit!

Pacat!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!