La Webstock 2014 am descoperit o noua specie sociala: trollul de conferinta

Reprezentantii acestei specii prefera sa salasuiasca in anonimitate, dar din cand ies la vanatoare pe la conferinte. Sunt experti in ale camuflajului. Pot sa arate ca mine sau ca tine, dar nu te lasa descumpanit de acest lucru - ii vei recunoaste cu usurinta atunci cand aleg sa isi faca simtita prezenta. Stiu ca pare ca descriu un pradator de top,  dar in realitate sunt inofensivi. O sursa modesta de amuzament si iritatie.

Sunt mereu cu mana pe sus in timpul Q&A-ului pentru a isi pregati atacul pufos. Odata ce se gasesc cu microfonul in mana, iti vor fura 4-5 minute din viata cu ajutorul unei intrebari stupide, ilogice sau total offtopic. Abuzul de truisme nu le este strain, nu de putine ori s-a intamplat ca victima sa fie nevoita sa le explice lucruri banale ca si cum trollii aveau inteligenta unui copil de 5 ani.

Poate chiar asa e. S-au realizat studii indelungate pe capacitatea lor de a mima inteligenta fiintelor umane la diferite varste, dar rezultatele nu au fost suficient de concludente pentru a explica diferentele colosale intre capacitatea lor de a duce o viata normala si lipsa totala a unui IQ cu trei cifre.

Se presupune ca sunt inruditi cu trollii de internet,  dar datorita functionalitatilor de 'Report' & 'Ignore' ... cercetarea acestei ipoteze cam lipseste.

Trollii de conferinta se aseara in partea stanga. Aproape de prize ca au multe aberatii de zis pe hashtag-urile oficiale. 

In rest, Webstock-ul de anul asta a iesit foarte bine: am ajuns acasa cu un mega good vibe si mi-am mai update-at niste informatii aflate in anii trecuti. Nu stiu daca asta era scopul lor, dar din partea mea au un plus si pentru editia asta (a 7-a btw).

Si pentru ca tot se trambita moartea Twitter-ului, vrei sa afli despre cum a fost conferinta? citeste #webstockro!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!