Ploua de cateva ore si pe strada inca vezi oameni surprinsi de vremea de afara...

In tara unde iarna prinde de fiecare data pe nepregatite autoritatile, ploaia are acelasi efect la nivelul cetateanului de rand. Nu stiu daca e vitejie, inconstienta sau nepasare - dar undeva in tartacuta ne este hardcodat sa ne acceptam soarta de vesnici plouati.

Uita-te acum pe fereastra si numara cati oameni pregatiti pentru ploaie sunt pe strada. Intr-un oras in care ai in medie aproape 120 de zile pe an cu ceva precipitatii (vorbesc de Bucuresti ), doar o adunatura de excentrici au umbrele. Din ce ramane mai avem cativa cu ceva impermeabil pe ei, dar majoritatea e cu teasta goala si cu pantalonul de trening fluturand in vant.

photo by Thomas8047
Le citesti apatia in priviri, le vezi vezi disperarea in adidasii uzi le simti frigul care nu e impresionat de gecuta mult prea scurta si nu iti pare rau de ei. Si-au asternut asa cum si-au dorit. Pentru ca asta nu are cum sa nu fie altceva in afara de o alegere. Nu este o greseala. Ploua de ore bune. Nimic nu s-ar schimba nici de ar ploua de cateva zile. 

Ce nu inteleg eu este cum de nici un brand n-a vazut acest potential gigantic de reclama aproape gratuita. Da-le naiba o umbrela branduita si bucura-te apoi de zeci de ani de reclama cu precipitatii. Pai, nu?

Comentarii

  1. Ahem... exista un obiect din aceeasi sfera tematica ce are potential mai mare decat umbrela: http://raluxa.com/un-obiect-atat-de-simplu-dupa-vorba-dupa-port/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine personal nu ma incanta pelerinele de ploaie, desi par sa te protejeze mai bine. Le gasesc dezgustatoare - mai ales pe alea de unica folosinta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!