Cel mai mult si mai mult urasc oamenii care porcesc fostul angajator

Cateodata imi e mila de credinciosii care se inghesuie sa pupe oase facatoare de minuni. Saracii se inchina, in necunoastere de cauza, la ceva ce nu e la fel de spectaculos ca minunea schimbarii locului de munca.

Minune care le ofera glas mutilor, vindeca coloane vertebrale si aduna prosperitare hormonala in testicule sfrijite de povara timpului. 

Imi dau seama de ce n-au prins la publicul larg, de multe ori se manifesta online pe canalele de comunicare ale fostului angajator, pentru ca o data cu noul job la concurenta si-ai dat seama de calitatea indoielnica a fostului loc de munca.



Nu vreau sa vorbesc de loialitate sau de ironia intregii situatii, vreau doar sa incerc sa inteleg ce crede ca va obtine astfel. Fostul angajator o sa inceapa sa planga ca l-a pierdut pe GigelX? Noul angajator o sa il mangaie pe cap si o sa il scarpine pe burta? Oare ce ii trece prin cap cand scrie apasat si cu rautate respectivele comentarii (mincinoase de cele mai multe ori)?

Daca te uiti la profilele lor, daca ii pandesti putin online, par oameni aproape normali. Poate le citesti putina rautate si frustrare in ochi, poate vezi dincolo de imaginea afisata pe Facebook, dar nu e atat de vizibila tendinta asta de a musca mana care i-a pus niste bani pe card in urma unei munci prestate.

Mizerabili. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!