Happy Run - Race for the Cure & recicleaza plastic de Ziua Internationala a Mediului

Fie ca vrei sa alergi si sa donezi pentru a promova importanta prevenirii cancerului la san, fie ca vrei sa participi la Ziua Internationala a Mediului printr-o actiune de colectare a recipientelor din plastic, zilele astea ai putina treaba.


Fundatiei Renasterea aduce Happy Run – Race For The Cure in Romania. Cursa Happy Run – Race For The Cure, initiata de fundatia Susan G. Komen in Statele Unite, are ca scop strangerea de fonduri pentru prevenirea si combaterea cancerului de san. Prin aceasta cursa se doreste sa le sarbatorim pe ele, invingatoarele, si sa aduca speranta celor care inca se mai lupta cu aceasta boala.

Long story short - Alergatul asta nu e chiar alergat, asa ca nu iti face griji daca nu te simti in forma. E un fel de mers in grup. Importat e sa partici si sa donezi - au un fel de kickstarter la ei pe site unde poti sa achizitionezi pachete de sustinere.



A doua chestie e pentru natura si reciclarea plasticului.  E drept ca este putin ironic ca initiativa e pornita de un comerciant de recipiente de bucatarie si alte instrumente asemanatoare, dar imi dau seama de logica care sta in spatele campaniei: vino la noi si recicleaza vasul vechi si apoi ia-ti unul nou dragutel + ceva cadou din partea noastra. Hai ca nu e o initiativa rea. Se intampla maine si mai multe informatii despre ce si cum gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului Tupperware (link aici)

Si daca tot am ajuns la capitolul reciclare, in procesul de a imi face propria bere am reusit sa acumulez foarte multe sticle de 0.5 si 0.33. Estimez cam vreo 300. Problema e ca acum as vrea sa scap de trei sferturi din ele si vreau musai sa le reciclez. Nu prea stiu in ce masura pubelele verzi dau randamentul scontant (chiar se recileaza?), asa ca intreb si eu p-aici. Cum ar trebui sa procedez cu ele?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!