Treceți la conținutul principal

Ghid offroad pentru amatori facut dupa iesirile #Goodyear4x4

Printre toate hashtag-urile care s-au perindat pe .ro in 2014, #Goodyear4x4  a fost unul care mi-a fost aproape de suflet cu mai multe ocazii. Chiar am adus o bucata din el acasa sub forma unei sticle de 2 litri de palinca de soc - sticla care dupa 8 luni de chin, inca isi pastreaza cu trufie jumatate din continut (aviz curiosilor).

Fie ca am plecat cu o reteta ultra simpla de gulas, fie ca am descoperit putin din traditiile unor zone pe care nu le mai vizitasem vreodata, #Goodyear4x4 a reprezentat 10 ture pe care oricare blogger participant le-ar reface fara sa stea pe ganduri.



Plecand de la ideea ca unele lucruri n-ar trebui sa ramana doar online ( prezente intr-o oarecare masura pe site-ul campaniei #Goodyear4x4), s-a nascut ghidul 4x4 pe care il vezi in imagine.

Ghid destinat amatorilor si care cuprinde sfaturi, informatii, notiuni de baza, tehnici de offroad si traseele facute in aceste 10 ture - totul impachetat in 100 de pagini ilustrate cu imagini facute de noi, zdeto.

Partea buna e ca am fost rapid de mana si am 5 ghiduri acasa pe care vreau sa le dau unor oameni care vor sa prinda putin gustul parasirii asfaltului. Da. Vorbesc expres cu cei care au cochetat cu ideea, dar niciodata nu au aplicat-o prea serios.

In principiu as vrea sa le inmanez personal, dar sigur putem sa asteptam si provincia (o sa ma ocup eu de transport). In urma carei selectii le dau? Aici e partea putin ciudata.

Daca te atrag genul asta de trasee, sigur ai deja niste poze puse pe Facebook/Instagram cu salbaticiile (peisaje, animale, orice tine de natura) pe care deja le-ai vazut. Lasa un comentariu cu cea mai populara poza a ta, iar eu voi alege 5 castigatori peste o saptamana.

Spor! si sper sa fiti doar 5 ca o sa mi se rupa inima sa las pe cineva fara ghid.

Comentarii

  1. Alexandru Neştian5 iunie 2015, 14:46

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152120620805687&set=a.10152119881045687.1073741828.510810686&type=3&theater

    Aveam una si cu tine Bogdan dar ma gandeam ca e prea de tot :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca oricum primesti in calitate de fost castigator #Goodyear4x4 - in caz ca nu, te asigur ca iti fac rost de una :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana Mangiurea10 iunie 2015, 17:34

    Multe poze am cu natura dar am zis sa pun una facuta pe film, ca sa devin popuara

    RăspundețiȘtergere
  4. Da-mi un semn cand esti prin zona sa iti dau ghidul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Cele 10 lucruri care îți vor distruge restaurantul

Pe la începutul anului s-a deschis pe lângă mine un loc care avea potențial să devină destinația favorită de ieșit la bere pe vreme rea sau friguroasă. Începuseră bine și cred că nu era săptămână în care să merg pe acolo de cel puțin două ori.

Lucrurile au mers așa o perioadă și păreau că vor rezista primului an în probabil cea mai saturată zona de going out a Bucureștiului. Asta până când n-a mai mers. Nu s-au curățat, dar am fost acum vreo două zile p-acolo și cam bătea vântul. Aveau doar două mese ocupate din 25 cât cred că are pe două etaje. 
Și probabil că patronul nu înțelege cum a ajuns în situația asta în nici măcar jumătate de an de la lansare așa că m-am gândit să îl ajut cu niște răspunsuri. Nu exact despre pub-ul lui restaurant, dar prin listă probabil că va regăsi câteva greșeli pe care le-a făcut și el.

1. Muzica care este mult prea tare. Ăsta e un blestem al nostru ca specie pentru că nu reușim să înțelegem că omul nu prea are chef de țipat peste masă atunci când mănân…

În marketing există prezumția de nevinovăție?

Adică dacă eu am impresia că tu ai făcut ceva ilegal pentru a îți promova afacerea, dar este destul de improbabil ca cineva să poată demonstra asta, pot să te consider din prima vinovat sau chiar trebuie dovezi palpabile? Vorba aia, nu se apucă nimeni să îți facă campanie de awareness pentru că te urăște.

Asta e dilema mea de azi și am un exemplu concret cunoscut bucureștenilor.

Pe de-o parte Capitala s-a umplut în ultimele două luni de graffiti-uri cu "I ❤️ Buchetino", pe de alta florăria de luxBuchetino zice că nu are nicio legătură sau că ești cont fals vechi de 10 ani dacă le zici ceva de presupusul vandalism.

Chit că are sediul la nici 350 de metri de graffiti-ul de pe Biblioteca Națională a României și că e singurul brand cu numele asta din țară. Chit că formularea asta a mai folosit-o anul trecut magazinul din Londra sau tatăl antreprenoarei acum vreo două zile. N-au fost ei.

Și chiar dacă există o urmă de îndoială, n-ai cum să fii sigur fără dovezi.

Acum între noi f…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…