Ghid offroad pentru amatori facut dupa iesirile #Goodyear4x4

Printre toate hashtag-urile care s-au perindat pe .ro in 2014, #Goodyear4x4  a fost unul care mi-a fost aproape de suflet cu mai multe ocazii. Chiar am adus o bucata din el acasa sub forma unei sticle de 2 litri de palinca de soc - sticla care dupa 8 luni de chin, inca isi pastreaza cu trufie jumatate din continut (aviz curiosilor).

Fie ca am plecat cu o reteta ultra simpla de gulas, fie ca am descoperit putin din traditiile unor zone pe care nu le mai vizitasem vreodata, #Goodyear4x4 a reprezentat 10 ture pe care oricare blogger participant le-ar reface fara sa stea pe ganduri.



Plecand de la ideea ca unele lucruri n-ar trebui sa ramana doar online ( prezente intr-o oarecare masura pe site-ul campaniei #Goodyear4x4), s-a nascut ghidul 4x4 pe care il vezi in imagine.

Ghid destinat amatorilor si care cuprinde sfaturi, informatii, notiuni de baza, tehnici de offroad si traseele facute in aceste 10 ture - totul impachetat in 100 de pagini ilustrate cu imagini facute de noi, zdeto.

Partea buna e ca am fost rapid de mana si am 5 ghiduri acasa pe care vreau sa le dau unor oameni care vor sa prinda putin gustul parasirii asfaltului. Da. Vorbesc expres cu cei care au cochetat cu ideea, dar niciodata nu au aplicat-o prea serios.

In principiu as vrea sa le inmanez personal, dar sigur putem sa asteptam si provincia (o sa ma ocup eu de transport). In urma carei selectii le dau? Aici e partea putin ciudata.

Daca te atrag genul asta de trasee, sigur ai deja niste poze puse pe Facebook/Instagram cu salbaticiile (peisaje, animale, orice tine de natura) pe care deja le-ai vazut. Lasa un comentariu cu cea mai populara poza a ta, iar eu voi alege 5 castigatori peste o saptamana.

Spor! si sper sa fiti doar 5 ca o sa mi se rupa inima sa las pe cineva fara ghid.

Comentarii

  1. Alexandru Neştian5 iunie 2015 la 14:46

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152120620805687&set=a.10152119881045687.1073741828.510810686&type=3&theater

    Aveam una si cu tine Bogdan dar ma gandeam ca e prea de tot :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca oricum primesti in calitate de fost castigator #Goodyear4x4 - in caz ca nu, te asigur ca iti fac rost de una :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe poze am cu natura dar am zis sa pun una facuta pe film, ca sa devin popuara

    RăspundețiȘtergere
  4. Da-mi un semn cand esti prin zona sa iti dau ghidul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!