Ai dracu germani, pana si taranii lor sunt mai cool ca ai nostri

Pentru ca tot au fost discutii zilele trecute despre supermarketurile care sunt obligate sa aiba jumatate plus unu legume, carne si fructe romanesti, las reclama asta aici sa ne mai descretim fruntile. Toata lumea s-a ambalat si brusc a devenit expert de plasare la raft.

Este ironic ca aceasta initiativa teoretic buna a starnit astfel de reactii puternice printre comentatori tocmai in anul in care am observat brusc o dezvoltare a trendului de consum si promovare a produselor romanesti.



Ce mi s-a parut interesant e ca nimeni nu a pus intrebarea aia corecta. Bun, 51% sa fie romanesti, dar in acest moment care e procentul? Pentru ca inainte sa ma ambalez, am stat si m-am gandit putin la experientele mele prin supermarketuri.

Mai toata carnea la care ma uit e romaneasca, legumele proaspete sunt si ele cam tot p'acolo, doar cu fructele stam nitel mai prost. Desi este si greu sa gasesti banane, portocale si mandarine romanesti. Asa ca de unde aceasta problema?

Pana una alta, daca se da legea ma astept sa vad tot felul de reclame emotionale cu taranii romani care muncesc pamantul cu mainile, transpiratie, pasiune si mandrie. Bleah. Let's be cool!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!