Cel mai cinstit critic de arta aste cel needucat

Nu vreau sa bat obrazul nimanui, dar daca femeia de serviciu a muzeului contemporan in care expui ultima ta instalatie decide ca aceasta e gunoi care trebuie aruncat, atunci ultima ta instalatie este un gunoi care trebuie aruncat.

Oricat de aprieciata e opera ta de catre degustatori de arta contemporana, tot un expert in jeguri si gunoaie e cel care iti ofera cel mai bun feedback.

O angajată care se ocupa cu curăţenia în muzeul Museion Bozen-Bolzano din Italia a confundat o „instalaţie” expusă în instituţie cu gunoaiele rămase în urmă de la o petrecere, aşa că a decis să arunce exponatul. (sursa
Ce este cu adevarat mai amuzant e ca femeia a reciclat si a pus frumos totul in pungi de plastic, pungi din care cei de la muzeu au putut ulterior sa recreeze aproape in totalitate instalatia distrusa.

before and after (foto: nbc spun cei de la adevarul)
Situatia reflecta perfect nivelul de absurditate simbolistica la care au ajuns unele bucati de arta contemporana. Nu toate, dar suficiente incat sa simti o micro voma in gura cand mai citesti cate ceva despre subiect.

Cumva nu iti vine sa crezi ca in toata adunatura de oameni prezenti la vernisaj nu s-a gasit unul care sa tipe: WTF is this?! This is bullshit! Cred ca am devenit prea toleranti sau in sfarsit am inteles ce a vrut sa zica autorul!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!