Dar va rog sa va mai puneti poze pe internet cu biletele cumparate

Bilet din viitor de la Bunescu
Cunoști momentul ăla când primești invitație la avanpremiera noului James Bond și de bucurie pui pe Instagram o poză cu biletele? Da, la  avanpremiera aia unde participă cineva de la casa regală și singura unde vine chiar Daniel Craig? N-ar fi păcat ca cineva să iți facă o nefăcută și sa iți ia locul la avanpremiera?

Pe de-o parte nu prea se știe că se poate face asta, pe de alta nici nu am auzit astfel de cazuri pe la noi, dar orice bilet cu cod de bare lăsat liber pe internet poate să facă fericit niște băieți mai deștepți.

Ca în cazul de mai jos.



Da. Tot furt se numește, dar trebuie să fii și destul de idiot să pui codul de bare vizibil pe internet. E ca și cum ți-ai da public datele cardului de credit și apoi te-ai revolta ca iți dispar bani din cont.

Acum ca știți că se poate atât de ușor copia un bilet, nici nu contează că poate băiatul ăsta trollează și are invitație pe bune. Hashtagul #tickets de pe Instagram are în acest moment puțin peste 1.1 milioane de imagini uploadate - doar tupeu să ai și să fii în zonă.

PS. Vă rog eu sa fiți mai atenți. Nu pentru ca veți pierde biletele, dar pentru că astfel de creaturi se vor bucura de ele.

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!