Dar va rog sa va mai puneti poze pe internet cu biletele cumparate

Bilet din viitor de la Bunescu
Cuno╚Öti momentul ─âla c├ónd prime╚Öti invita╚Ťie la avanpremiera noului James Bond ╚Öi de bucurie pui pe Instagram o poz─â cu biletele? Da, la  avanpremiera aia unde particip─â cineva de la casa regal─â ╚Öi singura unde vine chiar Daniel Craig? N-ar fi p─âcat ca cineva s─â i╚Ťi fac─â o nef─âcut─â ╚Öi sa i╚Ťi ia locul la avanpremiera?

Pe de-o parte nu prea se ╚Ötie c─â se poate face asta, pe de alta nici nu am auzit astfel de cazuri pe la noi, dar orice bilet cu cod de bare l─âsat liber pe internet poate s─â fac─â fericit ni╚Öte b─âie╚Ťi mai de╚Ötep╚Ťi.

Ca în cazul de mai jos.Da. Tot furt se nume╚Öte, dar trebuie s─â fii ╚Öi destul de idiot s─â pui codul de bare vizibil pe internet. E ca ╚Öi cum ╚Ťi-ai da public datele cardului de credit ╚Öi apoi te-ai revolta ca i╚Ťi dispar bani din cont.

Acum ca ╚Öti╚Ťi c─â se poate at├ót de u╚Öor copia un bilet, nici nu conteaz─â c─â poate b─âiatul ─âsta trolleaz─â ╚Öi are invita╚Ťie pe bune. Hashtagul #tickets de pe Instagram are ├«n acest moment pu╚Ťin peste 1.1 milioane de imagini uploadate - doar tupeu s─â ai ╚Öi s─â fii ├«n zon─â.

PS. V─â rog eu sa fi╚Ťi mai aten╚Ťi. Nu pentru ca ve╚Ťi pierde biletele, dar pentru c─â astfel de creaturi se vor bucura de ele.

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!