Fanel Zainea si partidul #Colectiv

Fanel Zainea fanatic religios - partidul Colectiv
Ce am primit ieri in stanga, in dreapta e o imagine de la Oltea
Pe net au tot umblat ghiduri despre ce surse sunt sau nu de incredere, o initiativa buna la origini, dar inutila in a ghida masele de oamenii mai credulo-conspirationisti. N-am zis nimic atunci ca pe internet sunt infonsivi. Ce rost are sa iti bati capul cu ce mizerii shareuieste Xulescu.

Problema e ca aceeasi oameni traiesc alaturi de noi si dau cu semnatura offline pe tot felul de prostii. Ieri, la iesirea de la metrou de langa MC, era coada la strangerea de semnaturi pentru partidul #Colectiv. Partid ce e infiintat de nimeni altul decat de baiatul cu portavocea care anunta de cativa ani ca Isus vine si trebuie sa ne pocaim.

Dupa mesaj il stiu bine de tot, tot perturba locul de intalnire din fata de la MC al oamenilor de pe net care se vad pentru prima oara. Dupa fata, nu l-as recunoaste niciodata pentru ca nu i-am dat importanta. A ajuns sa fie un zgomot de fundal al zonei.

Ei bine, acesti oameni nu cunosc limite in a incerca sa isi trasmita mesajul si ai' mai naivi le pica in plasa. Mulgand tragedia de acum o luna, baiatul s-a reprofilat si vrea sa isi faca partid. Un fanatic religios care incearca sa deturneze o miscare si care reuseste nitel in aceste momente de confuzie generala.

As incheia cu aveti grija, dar stiu ca voi nu o sa picati in plasa, asa ca termin cu ce o sa fac eu: de fiecare data cand o sa il vad cu masuta cu semnaturi o sa le zic celor care semneaza acest mesaj perfect adevarat: "Fanel nu are nicio legatura  cu miscarile determinate de tragedia din Colectiv si este initiatorul miscarii Isus vine, poicaiti-va! este fanaticul cu portavocea". Macar sa cunoasca toate informatiile inainte sa ii ofere suportul lor.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!