Ce motiv am de upgrade dacă nu se strică?

Lansare Samsung S7 si S7 edge in Romania

Vroiam să scriu astăzi despre cât de util este Google Chromecast 1.0 după 2 ani și trei luni de utilizare, dar mi-am dat seama că pe eMag mai găsești doar versiunea 2.0. Practic, ce am acasă este învechit, mai lent și mai puțin performant. Problema este că funcționează perfect și nu simt nevoia unui upgrade. La fel stă situația și cu tableta Nexus 7 2013. Are 3 ani și merge exemplar pentru ce am eu nevoie (reddit, feedly, twitch & youtube).

Joia trecută am fost la lansarea Samsung-ului S7 si S7 Edge - telefoane exemplare din toate punctele de vedere, dar care nu-mi răspund unei nevoi pe care telefonul actual, Asus ZenFone 2 lansat acum un an, nu o acoperă deja într-un mod decent.

Ok. Are camera mult mai buna și fotografiază mai bine în lumină slabă - lucruri care sunt irelevante dacă le compar cu camera foto pe care o târăsc în permanență după mine: Panasonic LX100. Ah. Așa n-aș mai căra-o? Încă n-au ajuns ajuns telefoanele la nivelul ăla performanță și îmi cam place să o am cu mine.

E vorba de ce scria Vali acum câteva săptămâni: smartphone-urile actuale și-au atins limitele. Și nu e vorba doar de smartphone-uri. În general electronicele par că și-au atins pragul de inovație. Dacă nu mi se strică ceva, nu am motive extrem de serioase să schimb ce deja am. Cel puțin nu pentru minim 3 ani. S-au dus zilele upgrade-urilor anuale.

uitam ieri la ce oferă nou Android N și este o glumiță. Notificări mai complexe? Meniul de setări al telefonului cu mai multe informații pe ecran? Hai lasă-mă! Sunt niște brizbriz-uri care nu schimbă cu nimic modul în care voi folosi telefonul zilnic.

O să ajungem ca în mitul ăla urban despre fiabilitatea mașinilor Mercedes din anii 80 care a trebuit compromisă pentru că nu mai cumpărau oamenii mașini noi.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!