Blu Autumn Fest - invazia n─âdragilor bavarezi pe Calea Victorie

Tirol Alpen Cavaliere @ Blu Autumn Fest 2016
Tirol Alpen Cavaliere @ Blu Autumn Fest

├Än fiecare an pe vremea asta Radisson Blu Hotel organizeaz─â un micro Oktoberfest. Situat ├«n curtea interioar─â ├«n ni╚Öte corturi generoase, festivalul este o veritabil─â buc─â╚Ťic─â de Bavaria. E un festin al c├órna╚Ťilor dolofani, covrigilor c├ót fa╚Ťa unui prichindel, al ╚Ötrudelelor ├«necate ├«n vanilie, al berii nefiltrate de la mama ei ╚Öi evident a c├óntecelor pe care nu le ├«n╚Ťelege nimeni, dar cu to╚Ťi ridic─âm halba instinctiv c├ónd le auzim. E fix ce trebuie pentru vremea ploioas─â de afara.

Asear─â am dat o fug─â pe acolo s─â ma enervez iar c─â noi ca na╚Ťie n-am priceput prea bine treaba asta cu m├óncarea, berea ╚Öi distrac╚Ťia - de preferin╚Ť─â ├«n acela╚Öi timp. A fost fix cum ├«mi aduceam aminte ╚Öi am z─âbovit pre╚Ť de c├óteva ceasuri cu z├ómbetul pe buze ╚Öi musta╚Ť─â de bere.

Anul ─âsta nu mai au Hofbr├Ąu ╚Öi nu pot spune c─â nu regret ni╚Ťel asta, dar nici cu a 9-a cea mai popular─â ber─ârie din Germania nu ├«mi este ru╚Öine: Radeberger. Nici nu ai ce s─â zici de r─âu de ea c├ónd te g├ónde╚Öti c─â are istorie de aproape 150 de ani ╚Öi este/era berea favorit─â a regelui Saxoniei, Otto von Bismarck ╚Öi a lui Vladimir Putin. A╚Öa zice Wikipedia.

Radeberger
Dup─â ce c─âs─âpe╚Öti un tigru ╚Öi te ├«ntorci de la v├ón─âtoare c─âlare ╚Öi la bustul gol, parc─â merge un Radeberger 
Blu Autumn Fest ├«ncepe ├«n fiecare zi de la ora 18:00 ╚Öi ╚Ťine p├ón─â s├ómb─ât─â (24 septembrie) la miezul nop╚Ťii. Biletul de acces este 130 de lei ╚Öi ofer─â acces nelimitat la bufet ╚Öi toate bun─ât─â╚Ťile care sunt concentrate ├«n zona aia. Pentru ├«nc─â o sut─â de lei ├«n plus ai incluse ╚Öi toate berile pe care po╚Ťi s─â le duci. Da, este cam scump ╚Öi ─âsta e ╚Öi motivul pentru care ├«n general nu o s─â vezi pierde-var─â sau oameni sub 30-35 de ani printre meseni - sper c─â bifez doar o categorie ca s─â fiu excep╚Ťia care ├«nt─âre╚Öte regula. Bilete ╚Öi rezerv─âri se fac aici.

├Äl recomand ╚Öi e de mers cu un grup generos de prieteni. Practic este cel mai ieftin ╚Öi accesibil city break de pe pia╚Ť─â. Odat─â intrat ├«n cort e╚Öti ├«n Bavaria.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!