Cât de bună e a 39-a cea mai ieftină boxă portabilă de pe eMAG?

Boxă portabilă Blaupunkt BT01OR

Știu că unii dintre voi nu puteați să dormiți din cauza asta așa că vreau să vă dau o mână de ajutor. De ce a 39-a boxă portabilă ca preț? Dacă e să abordăm problema asta matematic, a 39-a boxă ordonată după preț crescător din 395 de produse este în top 10% cel mai ieftine boxe. La limită, dar este... în esență o coincidență norocoasă pentru mine acum când scriu acest review.

Boxa portabilă Blaupunkt BT01OR, că despre ea este vorba, am luat-o acum două săptămâni pentru că era portocalie, avea radio, pentru că Blaupunkt a înnebunit acum 14 ani șoferii de Solenze și în special pentru că era ieftină - doar 65 de lei. De fapt ăsta a fost unul dintre motivele principale. E destul de ieftină încât să nu mă deranjeze să îmi iau țeapă. Surpriză!

Boxa chiar este ok. Se aude foarte tare pentru dimensiunile minione, dar calitatea sunetului n-aș spune că va încânta snobii boxelor. Mare scofală, dacă aveam pretenții pe zona asta sigur nu mă aruncam la una dintre cele mai ieftine boxe. Cu toate astea pot spune că se aude cel puțin la fel de bine, poate chiar puțin mai bine, ca o boxă portabilă de aproape 200 de lei pe care am luat-o la începutul pentru birou - Vetter iSphere. Dar asemănările se opresc aici.

Aia are controale pe baza de atingere și niște mufe separate pentru Aux și cablu de încărcare, Blaupunkt-ul are hidoșenia de mai jos care colac peste pupăză mai joacă rol și de antenă pentru radio. Ca să nu mai zic de meniul destul de penibil și ciudat rău. Sau că nu știe FLAC-uri


Dacă faci abstracție de asta, ea în sine are aproape tot ce îți dorești. Radio-ul are presetate vreo 60 de posturi și unele dintre ele se aud destul de bine și fără hidoșenia de fir-antenă. Muzica de pe SD card o pune random și durata de viață a bateriei pare să fie puțin peste cele 4 ore specificate în manual. Cel mai mișto lucru la ea e că este înfășurată într-un cauciuc care pare că rezistă cu succes la abuzuri.

Eu sunt mulțumit de ea și i-aș da cinci stele dacă n-ar fi venit cu cablul ăsta idiot. Așa merită doar două în ideea în care mă aștept ca în viitor să îmi facă o moviliță de nervi. #csf

Comentarii

  1. Eu o am pe a 24-a boxa portabila de pe eMAG. Probabil a ta, fiind a 39-a, e ceva mai speciala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SBOX BT-160? Pare nice și a ta. Cablul de antenă e tot cablul de încărcare sau au găsit o metodă mai elegantă? Cât te țin cei 3000 mah?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!