A venit frigul și ne-au migrat hipsterii în țările calde


Vineri seara mi-am zis că vreau să văd noile trend-uri hipsterești de toamnă și am dat o fugă pe la Grolsch Residence, că tot era aproape. "Blocul experimentalist" era o casă cu 3 etaje unde tot felul de artiști invitați de Grolsch au venit să pună de la mână să facă un fel de paradis histeresc.

Eu zic că le-a iești destul de bine, dar vineri pe la 8-9 seara cam bătea vântul prin casă. Atunci am realizat că în ultimele săptămâni cam bate vântul prin toate locurile trendi-cool ale Bucureștiului. Cine a mai auzit să mergi în Alt Shift duminica la 5 fără rezervare? Doamne ferește.

Dar mai toată luna noiembrie a stat sub semnul pustietății prin locurile pe unde am ieșit. În vreo două locuri eram singura masă ocupată. Duminică am dat o fugă prin Centrul Vechi pe la 7 și era nepopulat. Chiar și fetele, care odinioară te îndemnau cu zâmbetul pe buze să treci pragul club-o-barului din spatele lor, erau zbârcite și acrite ca niște murături.

Nu zic că nu-mi place, dar încep să mă îngrijorez. Unde sunt falnicii noștri hipsteri de astă vară? Cum or să mai trăiască cafenelele super scumpe cu cafea single origin? Barurile cu bere pe care poți să o iei extrem de ieftin din supermarket-uri, dar pe care o găsești ironic la un preț de bere de import? Cum vor trece iarna toate food truck-urile?

E grav de tot.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!