Cum tu ca om de agenție clădești o relație cu un blogger?

Nu am nicio poză cu hotelul de astă vară așa că ilustrez cu una de la un eveniment de astă toamnă

Poate părea o întrebare cu un răspuns ușor, îl urmărești și interacționezi cu el pe subiecte relevante pe la evenimente, de multe ori timpul este limitat. N-ai timp să citești ce scriu 100+ bloggeri relevanți. E un volum masiv de informație care îți este servită zilnic și a face asta la birou înseamnă automat câteva zeci de ore alocate pe lună doar pentru acest lucru. Nu este cel mai eficient proces, între noi fie vorba. 

Din fericire există alternative și în acest moment una dintre cele mai bune e Biz Social Media Camp - 4 zile la munte de conferințe, training-uri, networking și petreceri la care participă bloggeri, oameni din agenții și clienți. Am fost la ediția din vară ca om de agenție și acum în iarnă merg ca blogger. Din ambele perspective pot spune că evenimentul este mană cerească pe zona de networking. 

Este firesc să te apropii de oameni atunci când stai cu ei de dimineață până târziu în noapte și interacționezi cu ei atât într-un mediu formal cât și mai puțin formal. Ediția de iarnă are loc în perioada 24-27 noiembrie la Pârâul Rece. Acum două zile mai erau 4 locuri rămase și se dau ca pâinea caldă. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!