Prima tentativ─â de fotografiat insecte cu un Panasonic LX100


Pentru că tot era cald și frumos sâmbătă, am zis să dau o fugă prin Grădina Botanică să văd dacă e rost de ceva de fotografiat. N-am găsit nimic special și cred că am văzut flori mai frumoase pe la florăriile de pe stradă, dar a fost liniștitor și plăcut.

Aveam filtrul de macro la mine (Raynox 250 pentru cei interesa╚Ťi) ╚Öi am zis s─â surprind ni╚Öte poze din alea super mi╚Öto cu insecte. Brusc am c─âp─âtat un nou respect pentru cei care fac asta profesional. Dup─â ore de stat aplecat, chircit ╚Öi b─âtut ├«n cap de un soare mult prea c─âlduros pentru perioada asta, rezultatele sunt din categoria meh. 

Ce urmeaz─â mai jos nu este o selec╚Ťie, sunt aproape toate pozele care mi-au ie╚Öit c├ót de c├ót ├«n focus. ├Än rest, zeci de cadre ├«n care nu se ├«n╚Ťelegea nimic sau insecta plecase de mult. Este greu pentru cineva ce n-a avut nicio tangen╚Ť─â cu insectele p├ón─â acum s─â fac─â asta bine din prima. Nu le ╚Ötiu comportamentul ╚Öi dup─â prima or─â aveam senza╚Ťia c─â sunt peste tot mine - de╚Öi doar mintea avea chef de trolling - dar nu m─â las!
Ca idee, le las aici pentru a vedea mai încolo de unde am plecat.

Comentarii

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!