Adevăratul joc pe care trebuie să îl câștigi pe Internet e "Cât de mult reziști până o să dai de gard"


Umblă o vorbă prin târg că pe Internet e bine să ai ultimul argument, semn că ai câștigat. Mă face să râd asta. Odată ce deja ai întrat în conflict ai pierdut jocul cu adevărat important. Lasă-i pe amatorii ăștia să se certe ca berbecii, tu ești în liga mare. Liga celor care n-au dat-o încă de gard pe Internet.+

Am o venerabilă vârstă de activitate socială pe Internet, încă de pe vremea când treaba asta nu se numea social, și am văzut destule cazuri de oameni care s-au dus full retard într-o slăbiciune de moment.

Oameni pe care îi cunoșteam online de ani de zile, pe care într-o oarecare măsură îi urmăream și păreau că au un mod de gândire sănătos asemănător cu al meu, au luat-o pe arătură dintr-o problemă de genul care țin ocupat Internetul câte 5-6 zile.

Ăla e un moment în care trebuie să recunosc că mă bucur. S-au ascuns ei ce s-au ascuns, păreau că o duc bine pe listele jocului celor care n-au dat-o de gard încă și buuuum au ieșit din joc. Cei mai stilați au o ieșire atât de spectaculoasă că nu se mai aude nimic de ei. Aceia sunt cu adevărați legendari, dar majoritatea au niște scăpări de-a dreptul banale pentru experiența de Internet pe care o au în spate.

Ai crede că ar trebui să știe mai bine, dar precum un veritabil fotbalist ce își prizează viitorul de superstar, acești oameni aruncă pe geam tot ce au muncit până atunci. Un fel de rage quit stupid ce de multe ori nu își are rostul.

Ăsta este adevăratul joc al Internetului pe care seniorii îl joacă. Nu amatorismul ăsta de mă-ta îi proastă și îți dau block  pe care îl văd din păcate din ce în ce mai des la non posesori de scutece. Ignore-ul este ușor. A nu o da de gard, acolo sunt like-urile adevărate.

Comentarii

  1. Oare nu tocmai datul de gard te ajută să mai crești
    "umpic"? Sau dacă o dai de gard ești pa!? Ce e acest dat de gard și cât de grav e? E pe nivele? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E genul că brusc omul începe să o ia pe arătură cu hai să omorâm toată rasa X, să caftim și să nu dăm drepturi minoritații Y - din astea grave.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!