Horologer - magazin online de ceasuri elvețiene, nu vietnameze


Acum câteva săptămâni am primit un email criptic care spunea doar atât: lasă-ne adresa să îți trimitem ceva de la un renumit producător de ceasuri vietnameze. M-am bucurat pentru că n-auzisem vreodată de un producător de ceasuri din zona aia și chiar eram curios să văd despre ce e vorba.

Vine ziua cu pricina și mă suna un număr necunoscut. Sunt jos, poți să cobori? M-am conformat și am coborât cu o față cum o au copii în filmele americane când se duc să vadă ce au primit de Crăciun. Bam! Dezamăgire.

Jos mă aștepta Marius de la Revoblog cu un pachețel. A fost criptic în ceea ce mi-a zis, dar am mirosit că nu e ceea ce mă așteptam să primesc. Mă întorc la birou și desfac pachețelul cu ceva fiertură vietnameză. Țeapă, dar o țeapă frumoasă că oricum nu mâncasem de prânz.

Mesajul campaniei era:


Well played ca să zic așa. Păcălit și cu stomacul plin am intrat pe Horologer să mă minunez și eu la precizia elvețiană. Frumoase, nu zic nu, dar nici ieftine nu sunt. Eu oricum sunt mai mult G-shock type of guy așa că atunci când am dat câteva click-uri și am văzut ceasuri de la 700 lei în sus mi s-a cam luat.

Poate voi o să le apreciați mai mult, iar dacă sunteți indeciși sunt sigur că Marius vă va ajuta cu cele mai bune sfaturi ca are o pasiune obsesivă pentru ticăitoare de gen.

În altă ordine de idei, dar 20 și ceva luni am renunțat la ceas pentru o brățară de fitness care, în parte are și ea vina ei, m-a ajutat să dau jos vreo 11 kilograme fără să schimb ceva radical la stilul de viață. De asta îmi e și greu să mă despart de ea și să mă întorc la vechiul meu G-shock. Ah. Cât dor îmi e de el...

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!