Cum rămâi relevant pentru generațiile mai tinere?



Will Smith este actorul unei întregi generații și probabil unul dintre cei mai buni rapperi ai tuturor timpurilor, dar asta nu contează și nu înseamnă nimic pentru generația z. Mă uit pe încasările ultimilor 10 ani și doar două filme reușesc să treacă de 70 de milioane de dolari (MIB 3 și Suicide Squad), asta în condițiile în care cu 10 ani înainte mai toate săreau de 150 de milioane.

Acum nu trebuie să fii cine știe ce geniu pentru a înțelege că ai o problemă și trebuie să faci ceva în direcția asta. Și de făcut a făcut. Cu puțin/mai mult ajutor de la cineva expert în zona de comunicare, Will a devenit social peste noapte. Efectiv peste noapte.

Pe 14 decembrie 2017 și-a deschis contul de Instagram care acum are 11.4 milioane de followers, ajută să îți deschizi contul la Ellen, iar pe 17 decembrie a pornit un fel de vlog/canal de YouTube ce acum are 873 000 de abonați. Evoluția este spectaculoasă și merită urmărită pentru că dacă ar exista biblia oficială a social media-ului, Will Smith ar fi la capitolul ala 8-lea. Fix după How not to Logan Paul. 

Iar ceea ce a făcut el nu este ceva supra omenesc: conștientizezi că ai o problemă, faci o strategie de rezolvarea problemei respective și pui osul la treabă că e în interesul tău să faci asta. Sunt curios cât de repede se vor vedea roadele acestei munci depuse. Cu siguranță cel târziu în 2019 pentru că atunci apare următorul său film, Aladin, unde joacă alături de o gașcă de millennials semi-necunoscuți; dar eu sunt dispus să pun pariu că în 2018 îl vom vedea într-o campanie globală mare. Ceva ce în mod normal e dat la Superbowl.

Până atunci mi-ar plăcea să văd mai multe vedete autohtone cu imagini ponosite printre tineri care decid că a venit momentul să câștige audiența respectivă. Nu de alta, dar dacă deja avem suficienți Logani, mi-ar plăcea să văd și câțiva Willi.

Comentarii

  1. Sincer, nu prea cred ca s-a gandit Will la chestia asta, ci echipa sa de PR.. oricum, o alegere foarte buna avand in vedere trend-urile de azi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!