.calif se lanseaz─â la punct fix

.calif se lanseaz─â la punct fix Biz Seaside Camp

Cele mai bune idei sunt ├«n general extrem de simple ╚Öi premizele de la care pleac─â sunt pe ├«n╚Ťelesul tuturor. Cam a╚Öa st─â treaba ╚Öi c├ónd vrei s─â faci o campanie mi╚Öto. Te g├ónde╚Öti la ni╚Öte insight-uri simple ╚Öi ├«ncerci s─â construie╚Öti ceva mi╚Öto pe prima idee care ├«╚Ťi trece prin cap. Idee care de mai multe ori dec├ót e statistic acceptabil e ╚Öi cea mai bun─â. Greul ├«ncepe abia c├ónd vrei s─â convingi clientul de juste╚Ťea cauzei tale.

Trec├ónd peste produsele pe care le savurez ocazional cu pl─âcere, lucru care ├«mi place cel mai mult la Calif e c─â sunt fani ai ideilor astea simple. ├Ämi imaginez c─â discu╚Ťia despre activarea de la Biz Seaside Camp a mers cam a╚Öa.
- Trebuie să facem ceva la camp că între timp ne-am rebranduit în .calif
- Punct. Punct și de la capăt. Punct fix. Hmmm.
- Ce mai e la punct fix? Săritura cu parașuta.
- Gata! Asta e.
- Luăm niște parașutiști să sară la punct fix.
.calif gen
- Haaahhahah. Haide s─â facem asta. 
╚śi au f─âcut-o ieri.

Anul trecut livrau dill-uri ╚Öi kebunuri cu elicopterul dup─â o discu╚Ťie care cred c─â a decurs similar ca cea de sus. Oamenii sunt nebuni cum s-ar spune, dar de fapt au doar o ╚Ť├ór─â de tupeu. De asta sunt ╚Öi at├ót de vizibili ├«ntr-o industrie extrem de aglomerat─â.

├Än alt─â ordine de idei, Calif a decis c─â genera╚Ťia nicio zi f─âr─â selfie este cea c─âtre care vor s─â se ├«ndrepte de acum ├«nainte ╚Öi au f─âcut chiar ╚Öi un manifest ├«n direc╚Ťia asta cu Psihotrop. Manifest care sun─â bini╚Öor chiar ╚Öi pentru urechile mele b─âtr├óne.

E curajos. E inedit pe zona asta de ceva în lipie, dar cred că o să le iasă. Prea mult timp am stat pe Instagram sub asuprirea burgerașilor!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza