.calif se lanseaz─â la punct fix

.calif se lanseaz─â la punct fix Biz Seaside Camp

Cele mai bune idei sunt ├«n general extrem de simple ╚Öi premizele de la care pleac─â sunt pe ├«n╚Ťelesul tuturor. Cam a╚Öa st─â treaba ╚Öi c├ónd vrei s─â faci o campanie mi╚Öto. Te g├ónde╚Öti la ni╚Öte insight-uri simple ╚Öi ├«ncerci s─â construie╚Öti ceva mi╚Öto pe prima idee care ├«╚Ťi trece prin cap. Idee care de mai multe ori dec├ót e statistic acceptabil e ╚Öi cea mai bun─â. Greul ├«ncepe abia c├ónd vrei s─â convingi clientul de juste╚Ťea cauzei tale.

Trec├ónd peste produsele pe care le savurez ocazional cu pl─âcere, lucru care ├«mi place cel mai mult la Calif e c─â sunt fani ai ideilor astea simple. ├Ämi imaginez c─â discu╚Ťia despre activarea de la Biz Seaside Camp a mers cam a╚Öa.
- Trebuie să facem ceva la camp că între timp ne-am rebranduit în .calif
- Punct. Punct și de la capăt. Punct fix. Hmmm.
- Ce mai e la punct fix? Săritura cu parașuta.
- Gata! Asta e.
- Luăm niște parașutiști să sară la punct fix.
.calif gen
- Haaahhahah. Haide s─â facem asta. 
╚śi au f─âcut-o ieri.

Anul trecut livrau dill-uri ╚Öi kebunuri cu elicopterul dup─â o discu╚Ťie care cred c─â a decurs similar ca cea de sus. Oamenii sunt nebuni cum s-ar spune, dar de fapt au doar o ╚Ť├ór─â de tupeu. De asta sunt ╚Öi at├ót de vizibili ├«ntr-o industrie extrem de aglomerat─â.

├Än alt─â ordine de idei, Calif a decis c─â genera╚Ťia nicio zi f─âr─â selfie este cea c─âtre care vor s─â se ├«ndrepte de acum ├«nainte ╚Öi au f─âcut chiar ╚Öi un manifest ├«n direc╚Ťia asta cu Psihotrop. Manifest care sun─â bini╚Öor chiar ╚Öi pentru urechile mele b─âtr├óne.

E curajos. E inedit pe zona asta de ceva în lipie, dar cred că o să le iasă. Prea mult timp am stat pe Instagram sub asuprirea burgerașilor!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Va mai aduceti aminte de Vacanta Mare?

Hai cu mine la Bloggers Lan Party 6 #blp6

Generator de nume de cocalari!