S-a redeschis Casa di Peroni

Casa di Peroni - Calea Victorie 104

Miercurea trecut─â cam pe la 8 ╚Öi zece ajung pe Calea Victoriei 104 la deschiderea Casa di Peroni. Premier─â pentru mine av├ónd ├«n vedere c─â la precedentele edi╚Ťii n-am reu╚Öit s─â ajung din variate motive. Totu╚Öi, anul ─âsta am zis c─â fac rost de pu╚Ťin timp pentru a vedea cum ar ar─âta o petrecere ├«n cel mai pur spirit italian.

├Änc─â de la intrare am fost impresionat de bugetul alocat acestui proiect. S─â ├«nchiriezi o loca╚Ťie central─â pentru o lun─â jum─âtate pentru o serie de evenimente specifice brandului este un efort financiar pentru orice brand, cu at├ót mai mult pentru o bere care nu s-a g─âsit ├«n top 10 volume v├óndute ├«n 2017. Cu toate astea, Peroni Nastro Azzurro are o istorie destul de bogat─â de evenimente de gen destinate unui public super premium.

Acum, ├«ntre noi fie vorba, nu m─â consider super premium, dar voi poate sunte╚Ťi a╚Öa c─â o s─â v─â zic care sunt principalele atrac╚Ťii din Casa de Peroni. Curtea interioar─â are c├óteva zone instagramabile ╚Öi un bar unde pute╚Ťi ├«ncerca unul dintre cele 5 cocktail-uri creat sub semn─âtura Peroni.

Interiorul e destinat muzicii live (├«n fiecare vineri) ╚Öi dezgust─ârii unor preparate inspirate de buc─ât─âria stradal─â italieneasc─â. ├Än plus, p├ón─â pe 11 noiembrie, ├«ntre 19-21:00, oricine trece pragul casei poate s─â fac─â parte din proiectul fotografic al lui Cristian ╚śu╚Ťu: The Italian Portrait.

Extra info aici: peroniitaly.ro

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza