Treceți la conținutul principal

S-a redeschis Casa di Peroni

Casa di Peroni - Calea Victorie 104

Miercurea trecută cam pe la 8 și zece ajung pe Calea Victoriei 104 la deschiderea Casa di Peroni. Premieră pentru mine având în vedere că la precedentele ediții n-am reușit să ajung din variate motive. Totuși, anul ăsta am zis că fac rost de puțin timp pentru a vedea cum ar arăta o petrecere în cel mai pur spirit italian.

Încă de la intrare am fost impresionat de bugetul alocat acestui proiect. Să închiriezi o locație centrală pentru o lună jumătate pentru o serie de evenimente specifice brandului este un efort financiar pentru orice brand, cu atât mai mult pentru o bere care nu s-a găsit în top 10 volume vândute în 2017. Cu toate astea, Peroni Nastro Azzurro are o istorie destul de bogată de evenimente de gen destinate unui public super premium.

Acum, între noi fie vorba, nu mă consider super premium, dar voi poate sunteți așa că o să vă zic care sunt principalele atracții din Casa de Peroni. Curtea interioară are câteva zone instagramabile și un bar unde puteți încerca unul dintre cele 5 cocktail-uri creat sub semnătura Peroni.

Interiorul e destinat muzicii live (în fiecare vineri) și dezgustării unor preparate inspirate de bucătăria stradală italienească. În plus, până pe 11 noiembrie, între 19-21:00, oricine trece pragul casei poate să facă parte din proiectul fotografic al lui Cristian Șuțu: The Italian Portrait.

Extra info aici: peroniitaly.ro

Comentarii

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…