S-a redeschis Casa di Peroni

Casa di Peroni - Calea Victorie 104

Miercurea trecută cam pe la 8 și zece ajung pe Calea Victoriei 104 la deschiderea Casa di Peroni. Premieră pentru mine având în vedere că la precedentele ediții n-am reușit să ajung din variate motive. Totuși, anul ăsta am zis că fac rost de puțin timp pentru a vedea cum ar arăta o petrecere în cel mai pur spirit italian.

Încă de la intrare am fost impresionat de bugetul alocat acestui proiect. Să închiriezi o locație centrală pentru o lună jumătate pentru o serie de evenimente specifice brandului este un efort financiar pentru orice brand, cu atât mai mult pentru o bere care nu s-a găsit în top 10 volume vândute în 2017. Cu toate astea, Peroni Nastro Azzurro are o istorie destul de bogată de evenimente de gen destinate unui public super premium.

Acum, între noi fie vorba, nu mă consider super premium, dar voi poate sunteți așa că o să vă zic care sunt principalele atracții din Casa de Peroni. Curtea interioară are câteva zone instagramabile și un bar unde puteți încerca unul dintre cele 5 cocktail-uri creat sub semnătura Peroni.

Interiorul e destinat muzicii live (în fiecare vineri) și dezgustării unor preparate inspirate de bucătăria stradală italienească. În plus, până pe 11 noiembrie, între 19-21:00, oricine trece pragul casei poate să facă parte din proiectul fotografic al lui Cristian Șuțu: The Italian Portrait.

Extra info aici: peroniitaly.ro

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!