Treceți la conținutul principal

S-a redeschis Casa di Peroni

Casa di Peroni - Calea Victorie 104

Miercurea trecută cam pe la 8 și zece ajung pe Calea Victoriei 104 la deschiderea Casa di Peroni. Premieră pentru mine având în vedere că la precedentele ediții n-am reușit să ajung din variate motive. Totuși, anul ăsta am zis că fac rost de puțin timp pentru a vedea cum ar arăta o petrecere în cel mai pur spirit italian.

Încă de la intrare am fost impresionat de bugetul alocat acestui proiect. Să închiriezi o locație centrală pentru o lună jumătate pentru o serie de evenimente specifice brandului este un efort financiar pentru orice brand, cu atât mai mult pentru o bere care nu s-a găsit în top 10 volume vândute în 2017. Cu toate astea, Peroni Nastro Azzurro are o istorie destul de bogată de evenimente de gen destinate unui public super premium.

Acum, între noi fie vorba, nu mă consider super premium, dar voi poate sunteți așa că o să vă zic care sunt principalele atracții din Casa de Peroni. Curtea interioară are câteva zone instagramabile și un bar unde puteți încerca unul dintre cele 5 cocktail-uri creat sub semnătura Peroni.

Interiorul e destinat muzicii live (în fiecare vineri) și dezgustării unor preparate inspirate de bucătăria stradală italienească. În plus, până pe 11 noiembrie, între 19-21:00, oricine trece pragul casei poate să facă parte din proiectul fotografic al lui Cristian Șuțu: The Italian Portrait.

Extra info aici: peroniitaly.ro

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Primul meu generator: AGT 2701 HSB 2200W cu motor Honda

Pentru că am ales să petrec pandemia asta la țară unde de bine de rău câinele poate alerga prin micuța curte și pentru că săptămâna trecută un gigel a intrat cu camionul într-un stâlp de înaltă tensiune, miercurea trecută m-am întors pentru vreo 8 ore într-un evul mediu destul de comod. Zic comod pentru că centrala era pe un ups mai mare care în teorie ține vreo două zile așa că n-am așteptat întoarcerea curentului în frig. 
Cu toate astea, a trebuit să zic pa-pa tehnologiilor astea de care ești în general super dependent: toaletă, internet & televizor. Cel puțin din perspectiva comodității, internet aveam printr-un hotspot de pe telefon. Iar despre toaletă n-aș vrea să intru în prea multe detalii pentru că nu e suficient de glam pentru social media-ului lui 2020.
Dar credeți-mă, 8 ore de incertitudine au fost suficiente încât să ne gândim să investim într-un generator. Mai bine să fie acolo și să ne împiedicăm de el decât să îi ducem dorul data viitoare când ceva similar se va î…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…