Și ce faci cu ăla care trișează în jocuri?


Dacă te joci suficient de multe jocuri online este inevitabil să nu dai peste unul care trișează. Și trișează atât de evident încât te întrebi cum de nu îi este jenă să facă asta. Sau mai bine spus, te întrebi ce plăcere mai obține din jocul respectiv știind că toate headshot-urile și kill-urile pe care le face sunt de fapt făcute de un progrămel.

Niciodată nu i-am înțeles pe astfel de oameni și ori de câte ori m-am izbit de ei prin jocuri am ales să le ignor rezultatele și să nu ne le dau satisfacția să mă enerveze. M-ai omorât de 10 ori din partea cealaltă a hărții și faci mișto de mine, foarte bine. Îți spun că ești mai bun. Vorbe goale pentru că amândoi știm că progrămelul respectiv e mai bun și asta nu gâdilă trișorul la orgoliu.

Treaba asta merge în toate cazurile. Cât timp nu îi faci jocul, îi pierzi timpul de pomană. Nu reacționezi cum își dorește, nu obține niciun fel de plăcere, așa că renunță și iese de pe server pentru a căuta altă victimă. Doar așa poți să câștigi cu un cheater. 

Acum nu zic că faimoasa coaliție care a strâns 3 milioane de semnături pentru referendumul din weekend a trișat, dar eu n-am văzut nicio mobilizare atât offline cât și online atunci când au făcut asta.

Nu știu pe nimeni care măcar să fii auzit de cineva care a semnat pe respectivele liste, asta în condițiile în care cele 1 milion de semnături pentru #fărăpenali au fost cu tot tam-tam-ul de pe lume. În niciun caz n-am văzut sutele de pliante care să mă îndemne la semnat, cum mă îndeamnă cele de mai sus la mers la vot. Nimic, zero barat.

Dacă eram într-un joc era clar ca lumina zilei și făceam noncombat direct pentru a nu îi da satisfacția de care vorbeam mai sus. Dar viața e plină de noobi care vor să se ia în gură cu trișorul pentru că motive. N-are rost.

Nu așa se câștigă cu trișorii.

Referitor la ce ar trebui făcut în weekend, cred că v-ați prins ce vreau să zic. Dacă nu, continuați să vă luați headshot-uri din partea cealaltă a hărții și să vă plângeți de pomană la admini. E fix ceea ce își dorește gigelul cu wallhack și aimbot - pentru necunoscători, sunt niște programe basic de trișat în jocuri.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!