Proaspăt lansate: Beck's Amber Lager, Red Ale și Pale Ale

Proaspăt lansate: Beck's Amber Lager, Red Ale și Pale

Pufoșenia care se vede în spate e Cassie, i-am zis acum vreo 2 zile sa stea la poza pe post de fundal pentru noile sortimente Beck's. Abia le găsisem în Mega și eram nerăbdător să le încerc. Din cauza asta le-am și ordonat atât de prost în poză și nici nu mai spun că le-am degustat într-o ordine total nefirească - de la cea mai tare la cea mai slabă.

Rog să mi se scuze și să mergem mai departe cu primele impresii.

Nume: Beck's Amber Lager / Red Ale / Pale Ale
Stil: Lager / Ale / Pale Ale
Alcool: 5.7% / 4.5% / 6.3%
Origine: Germania
Producător: Anheuser-Busch InBev
Preț: 6.29 lei în Mega Image

A doua pe care am încercat-o a fost prima din poză: Beck's Amber Lager. Cu o culoare frumoasă și spumă puțină, se dorește să stea sub inspirația berilor australiene. Nu știu în ce măsură îi reușește pentru că eu respectivele beri le țineam minte mai temperamentale nițel, iar Beck's-ul ăsta e chiar cumințel.

Prima gură este amăruie și acidulată, dar de la 3-a lucrurile astea sunt deja neglijabile și dispărute la fel ca spuma berii. Aftertaste-ul e unul bun și plăcut la gust, dar nu e ceva memorabil. Se simte destul de mult gustul de malț și dacă e să mă iau după notițele de pe telefon, e ușoară ca o instagramăriță de succes. De asta nici nu sunt surprins că domnișoara care se amețește de la 2 beri se lăuda că ar putea lejer să bea 2-3 Beck's Amber Lager-uri.

Beck's Red Ale este cea care mi-a plăcut cel mai mult dintre toate trei și a fost ultima pe care am încercat-o. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost spuma și culoarea berii, ambele plăcute privirii. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Cu un miros a zahăr caramelizat care nu te pregătește pentru amăreala extrem de puternică și gustul foarte bine definit, Red Ale-ul ăsta este una dintre cele mai temperamentale beri încercate anul ăsta. Așa mică și acidulată în sticla ei de 0.33, își păstrează personalitatea pe întreaga durată a degustării și face cinste inspirației irlandeze care îi stă în spate.

De Pale Ale eram cel mai încântat și din acest motiv a fost și primul pe care l-am încercat, deși degustarea trebuia să înceapă cu berea cu cea mai mică concentrație de alcool, nu cu cea care avea cel mai mult. Pe etichetă cel puțin pentru că berea în sine nu lăsa impresia asta. Dacă făceam un blindtest cred că aș fi zis cu ușurință despre ea că este fără alcool.

Spuma e frumoasă, culoarea extrem de galbenă pentru ce știam eu despre un pale ale, miros clasic de bere și un amărui mediu, toate acestea fac din berea asta slab acidulată o experiență care nu cred că cinstește suficient inspirația engleză din spate. Ea tot încearcă să se împrietenească cu tine de la a 3-5-a gură încolo, dar lipsa asta de personalitate nu o ajută.  E ca fata aia nu prea frumoasă din club care pleacă acasă cu un tip abia de la 3-4 dimineața încolo.

Și cu asta am încheiat preview-ul noilor beri de la Beck's.

Una dintre ele este cel puțin interesantă și aș mai încerca-o, altă este ok dar aștept să mă găsească ea pe mine, iar a 3-a nu vine cu o recomandare din partea mea. Ar trebui să fie și a 4-a pe aici pe undeva, dar n-a fost de găsit în magazine. #csf

Referitor la prețul lor unic, mi se pare puțin ridicat pentru nivelul la care sunt, dar îmi dau seama că importul a jucat un factor destul de important în stabilirea acestuia. Dacă erau făcute la noi nu cred că depășeau 4-4.5 lei. Prețul lor corect de fapt.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!