Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?


Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și să continuăm să vânăm popularitate pe social media pentru că noua nu ni se poate întâmpla ce a pățit ea.

Comentarii

  1. videoul asta este in top 5 cele mai faine vazute saptamana asta. nu e nimic trist aici, e doar o fata frumusica care isi cauta drumul. nu e deprimata, nu e suicidala, nu e nimic de speriat. ideea e foarte interesanta, merci ptr publicare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Singura problemă pe care o văd e că e obosită, și mult mai matură.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!