A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018


Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

Comentarii

  1. A fost hack o perioada, dar acum deja trebuie sa te întorci două stații pentru că sunt prea multi care coboară la Tineretului și se urca în direcția Pipera. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi dacă am aflat și eu ca ultimul om, îți dai seama că e veche.

      Ștergere
  2. Asta asa de sarbatori, ca au venit emigrantii, but is okay everyday .

    RăspundețiȘtergere
  3. La Tineretului este aglomerație mare dimineața, la ora de vârf. Se stă la coadă pentru intrat în metrou, iar metrourile vin pline ochi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!