Ursus aduce berea la tanc, err tank

Ursus bere la tank

Asear─â am fost la Biutiful la invita╚Ťia celor de la Ursus s─â degust ultima lor g─âselni╚Ť─â: berea la tanc - bere proasp─ât─â nepasteurizat─â adus─â direct din fabric─â ├«n mai putin de 24 ore. Am ajuns ├«nsetat fix c├ónd tankul ├«╚Öi f─âcea intrarea ╚Öi m-am b─âgat ├«n fa╚Ť─â s─â fiu printre primii care testeaz─â noul sortiment.

Nume: URSUS Tank
Stil: Lager
Alcool: ~5%
Origine: Romania
Produc─âtor: Ursus Breweries
Pre╚Ť: nu ╚Ötiu momentan

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost halba care seam─ân─â izbitor de mult cu trofeul Champions League f─âr─â o toart─â. E grea, e impozant─â ╚Öi a devenit imediat una dintre halbele mele favorite. Acum regret pu╚Ťin c─â am plecat ╚Öi n-am fost rom├ón p├ón─â la cap─ât ca s─â iau dou─â acas─â. O s─â o pre╚Ťuiesc pe asta pe care o am p├ón─â c├ónd nu o s─â mai fie.

Dar unei halbe impresionante ├«i ╚Öade bine cu o bere pe m─âsur─â, iar noul Ursus la tanc nu dezam─âge╚Öte. Are o spum─â frumoas─â ╚Öi generoas─â, o culoare pl─âcut─â ochiului care cred c─â ├«i ╚Öade ╚Öi mai bine ├«n lumin─â natural─â, iar gustul este unul destul de rafinat. Asta ╚Öi din cauz─â c─â ├«i lipse╚Öte cu des─âv├ór╚Öire acidul pentru c─â procesul ├«n sine de turnare nu implic─â dioxid de carbon. Presupun c─â folosesc un mix de gravita╚Ťional cu aer la presiune sc─âzut─â.

Berea ├«n sine nu cred c─â se diferen╚Ťiaz─â prin ingrediente fa╚Ť─â de ce se g─âse╚Öte la sticl─â, dar ├«ntreg procesul ─âsta de transport ╚Öi servire ├«n mai pu╚Ťin de o zi direct de pe linia produc╚Ťie ├«i confer─â un gust tocmai bun de savurat la teras─â ├«ntr-o zi c─âlduroas─â. Cine a mai b─âut bere proasp─ât─â nepasteurizat─â din butoi ╚Ötie despre ce vorbesc. Ca ╚Öi acelea, Ursus Tank este o bere efemer─â cu un termen de valabilitate de doar dou─â s─âpt─âm├óni.

Din p─âcate, datorit─â infrastructurii necesare pentru a avea promisiunea cu bere "veche" de o zi, doar ├«n anumite loca╚Ťii Horeca o s─â pute╚Ťi g─âsi Ursus-ul ─âsta Tank. N-am o list─â complet─â, am doar c├óteva men╚Ťionate ├«n comunicatul de pres─â: "Bucure╚Öti - Biutiful, Beert, Draft Pub, dar ╚Öi din ╚Ťar─â: Buz─âu – O brothers, Constan╚Ťa – Library, Craiova – Downtown ╚Öi T├órgovi╚Öte – Towers". Locuri pu╚Ťin mai mult peste medie c├ónd vine vorba de pre╚Ťul berilor oferite.

╚śi cum nu ╚Ötiu pre╚Ťul, ├«mi e greu s─â ├«nchei cu o not─â sau recomandare. Cu siguran╚Ť─â este o bere pe care o s─â o caut ├«n meniuri c├ónd e cald afar─â ╚Öi vreau s─â m─â r─âcoresc cu o bere la draft, dar dac─â asta vine cu un cost de peste 13-15 lei, parc─â e prea mult. Mult prea mult pentru un lager local, chiar dac─â halba e at├ót de mi╚Öto.

Altfel, măcar 1 dată e de gustat pentru că le-a ieșit destul de bine. *slow clap*

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!