Cum poate o imprimantă să îți facă ziua mai frumoasă?

Ieri eram pe la birou și primesc un telefon de la o domnișoară de la agenția HP-ului care începe să îmi povestească despre o activare pe care au făcut-o acum câteva săptămâni la aeroport cu cea mai mică multifuncțională din lume.

Mie îmi cam dădea cu virgulă că nu înțelegeam ce legătură poate să fie într-o imprimantă și un aeroport, dar domnița părea atât de încântată de ceea ce au făcut încât i-am zis să îmi dea link pe email.

Mi-a dat link și mi-a spus că dacă doresc îmi poate trimite imprimanta ca să mă bucur și eu de zâmbete de dimineață.

Apoi am purces să văd video-ul de mai jos.



Aha! #logic

M-am simțit puțin prost că n-am făcut imediat asocierea, dar pe mine nu m-a așteptat niciodată la aeroport cineva cu o foaie cu numele meu. Nu e timpul pierdut, dar până acum nu s-a întâmplat.

Mi-a plăcut ce a ieșit din activarea asta că e fix pe brief și puțin emoțional. Bravo.

Eh. Cum nu puteam refuza multifuncționala și cum nu am nevoie de încă o piesă de mobilier prin casă, mi-a trecut prin cap următoarea idee: undeva prin București, niște copii dintr-un centru/adăpost sau ceva de genul ăsta ar putea să se bucure de ea cum eu n-aș face-o niciodată.

Problema e că nu știu niciun astfel de loc așa că rog pe cineva care lucrează într-un astfel de centru din București să lase un comentariu în care să îmi zică două-trei vorbe despre centrul respectiv și copiii de acolo. Eu urmând apoi să las multifuncționala  profesorului-comentator din centrul respectiv. Nu se va face o tragere la sorți, e pe sistemul primul venit - primul servit.

Nu e concurs. Nu e cine știe ce premiu baban, dar este încercarea mea de a face puțin bine. Iar de data asta, orice like și share pe Facebook vor ajuta. Nu are rost să zic că concursiștii or să fie aspru pedepsiți. E pentru niște copii care chiar au nevoie de ea - chill the fuck out.

[Later Edit] Se duce spre cineva care face voluntariat la Fundația Filantropice Metropolis

Comentarii

  1. Buna. Super initiativa! Nu sunt profesor dar fac de cateva luni voluntariat in cadrul Fundatiei Filantropice Metropolis. Pentru mine a fost genul de experienta care iti reda increderea in oameni. :) am intalnit acolo oameni sufletisti care se asigura ca acei copii nu sunt alte cazuri de copii abandonati intr-un sistem. Sunt copii cu rezultate foarte bune la invatatura, inclusiv in clase mate-info. Daca ai vrea sa-i cunosti, cu mare drag mergem impreuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super. Eu sunt plecat câteva zile, dar luni te contactez să vedem cum face să îți înmânez multifuncționala. Mulțumesc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!