Carrier has arrived: Starcraft Remastered


Când prin martie anunțam că cei de la Blizzard vor scoate în vară Starcraft Remastered, același joc ca acum 19 cu o grafică mai buna, trebuie să recunosc că m-am bucurat ca o școlăriță. Primul meu joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer urma să primească o a doua șansă.

Ier s-a lansat pentru cei cu precomandă, nu îmi dau seama exact ce înseamnă asta, dar cert e că azi de dimineață am băgat un meci. Și cum mai bine să testez dacă Remastered-ul ăsta mă poartă pe rush-ul nostalgiei dacă nu cu un free for all vs 7 calculatoare pe Big Game Hunter?

A fost o nebunie, mă jur! Este fix același lucru ca acum aproape 20 de ani. A durat o eternitate să scot toate cele 7 calculatoare, 45 de minute la vârsta asta se simt altfel ca la 12-13 ani, dar a meritat! M-am simțit ca în '98 în acel net cafe mucegăit de pe lângă generală unde aveai experții în spatele tău care își dădeau cu părerea ce ar trebui și ce n-ar trebui să faci. #dăsătetreceu

Strategia aplicată a fost cea clasică care mie ca terran îmi dădea o mare bătaie de cap pe vremea aia - fotoniadă cu tranziție în divizia de carriere. Elegant. Frumos. Ceva la care niciun profesionist nu se așteaptă vreodată. Păi suntem vagabonzi sau nu mai suntem?


Grafica asta nouă arată atât de bine încât inițial mi-am spus: Stai o secundă, Starcraftul nu arăta așa din totdeauna? Evident că nu și puteam oricând să testez asta apăsând F5 în joc - tasta care face switch instantaneu între Starcraft Clasic și Starcraft Remastered. Tasta asta ar trebui să o aibă orice joc remastered pentru că imediat ce o apeși îți dai seama pe ce ai dat cei 15 euro.

Presupun că nu are rost să închei spunând că recomand oricărui fan Starcraft să își cumpere Remastered-ul pentru că probabil a făcut asta. Măcar pentru cât l-au piratat acum două decenii.

Cu toate astea, nu mă aștept să mă joc prea mult pentru că e prea lent și consumă extrem de mult timp. Din punctul ăsta de vedere Starcraft 2 este net superior, dar... Întotdeauna e un dar, dacă apuc să joc 3-5 meciuri cu prietenii cum jucam odinioară în lan la net cafe-uri, a meritat fiecare eurocent.

Și pentru că în ultimul timp a devenit cool să mulgi de bani nostalgia gamerilor din anii 90, sper să scoată și un Diablo 2 Remasterd sau un Quake 2 HD. Bogdaproste.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!