Treceți la conținutul principal

in public la romanii au talent

Aseara am fost in public la romanii au talent si a fost o experienta fantastica. A fost pentru prima oara cand am asistat din public la o emisiune asa ca nu stiam sigur la ce sa ma astept. Desfasurarea de forte era incredibila dar ce a fost cu adevarat impresionant a fost reactia naturala si neghidata a publicului. Ma asteptam sa se aplaude la comanda dar nu a fost cazul.

Ce nu s-a vazut la televizor (adica in pauzele publicitare si offscreen) au fost cu adevarat momentele amuzante din show. Din afara parea sa fie un haos prietenos. Surprinzator pentru mine a fost dimensiunea studioului - poate la televizor pare gigantic dar in realitate si un miop ca mine nu avea probleme de a vedea bine fiecare coltisor.


Am ras foarte mult si nu ma asteptam sa ma simt atat de bine. Am ras chiar si de cameramanii din fata mea ce la un moment dat erau amandoi cu camerele pe acelasi geaman ca apoi unul dintre ei sa isi dea seama si sa treaca pe celalalt.  Am ras.

Intr-o pauza vorbeam cu Arhi si spunea ca editia de aseara o sa rupa audientele. I-am dat dreptate si atunci si acum. Desi din public nu mi s-a parut un imposibil efort avand in vedere rating-ul celorlalte televiziuni .... presupun ca este.

A fost o gura de aer proaspat sa vad atat de multi oameni care se simt bine natural fara ajutorul biciuirilor pe spate. Totusi de ce sa ma feresc sa o zic si pe asta: Romanii au Talent este unul dintre cele mai bine facute spectacole de la noi. Ce e al lor e al lor.

Later edit: Au scris si Raluxa, Daniela, Pyuric, Hoinaru, Andi Moisescu si Costin despre experienta romanii au talent.

Comentarii

  1. ne bucuram ca v-ati simtit bine. Problema este ca, din fata televizorului, publicul a fost perceput ca foarte anemic. Aplauze razlete, intarziate, fara vlaga. Da, poate nici talentele nu au fost wow, dar tocmai de aceea ar fi trebuit sa va 'indrume' cineva sa aplaudati.
    Nu, sala nu pare mare la tv, decat daca cineva se uita la un tv de 37cm. Era vizibil mica, cu public putin, cadre filmate aiurea.
    Daca pana acum nu ati urmarit o emisiune cap coada de afara, din uk de ex, ar fi bine sa o faceti. Si nu semifinale, orice preselectie da clasa variantei autohtone.
    Totusi, sa iertam tot, e prima editie, poate de la urmatoarea se mai schimba unele lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut !
    Unde a avut loc ,.. ? Imi poti da mai multe detalii?..,, pentru ca as fi interesat sa merg si eu... .
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. @azot - a fost pe baza de invitatie dar cred ca undeva la ei pe site te poti si inscrie sa participi.

    @killme - imi pare rau sa aud asta. Atunci experienta din studio a fost si mai buna decat credeam :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare pe blog în ultima săptămână

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

YouTube: gătește ca bunica ta sau învață niște șmecherie

O știți pe Li Ziqi?

Eu abia săptămâna trecută am descoperit-o. Eram la o bere și cred că am zis că în 2020 vreau să îmi petrec sărbătorile de iarnă într-un sat din Maramureș-Bucovina, iar de acolo discuția a plecat în zona cum se trăia și gătea acum sute e ani. Și dacă nu sunt prea optimist, chiar acum 5-10-15 ani în unele zone din țară.

Li Ziqi este o gagică din China care s-a mutat înapoi la țară pentru a avea grijă de bunică după ce i-a murit bunicul. Țara asta a ei este o zonă semi-izolată din regiunea Sichuan care adăpostește cea mai mare rezervație de panda gigantici. Iar ideea din spatele video-urilor era să le arate tinerilor cum și de unde vine mâncarea tradițională chinezească.


Marțea trecută am văzut pentru prima oară video-ul de mai sus, iar sâmbătă am făcut maraton de nostalgie cu bere, pulled pork și niște crănțănele. Având în vedere că fructele și legumele sunt aproape identice cu ce avem și noi, iar tehnica folosită îmi aduce aminte de ceea ce vedeam pe la bunici în va…

Hocus pocus ignorantus

Din ce în ce mai des mi se întâmplă să deschid socialul personal, să dau vreo două trei scrolluri, să înghit în sec și să îl închid. Aceleași 5 întrebări fără răspuns îmi vin în minte și prefer să nu mă bag în dileme existențiale dacă nu este neapărat necesar.

Așa că mai bine îmi pierd timpul liber în alt mod, adică cu jocuri pe calculator. Măcar acolo lucrurile sunt destul de liniare și fiecare "victorie" sau "înfrângere" e cumva meritată și ușor de atribuit. Am pus în ghilimele pentru că majoritatea jocurilor mele sunt de tip sandbox așa că nu am niște obiective clar definite de la început.

Pentru curioși și pentru posteritate, acestea sunt cele 5 dileme care se mulează aproape perfect pe 90% din ceea ce văd pe social. Și desigur că persoanele de față se exclud, #evident.

Dumnezeule, cât timp liber ai la dispoziție să te cerți pe prostia asta?E ceva în neregulă cu mine că nu mă interesează să fiu purtătorul dreptății și moralității absolute pe Internet?Dar nimeni …