in public la romanii au talent

Aseara am fost in public la romanii au talent si a fost o experienta fantastica. A fost pentru prima oara cand am asistat din public la o emisiune asa ca nu stiam sigur la ce sa ma astept. Desfasurarea de forte era incredibila dar ce a fost cu adevarat impresionant a fost reactia naturala si neghidata a publicului. Ma asteptam sa se aplaude la comanda dar nu a fost cazul.

Ce nu s-a vazut la televizor (adica in pauzele publicitare si offscreen) au fost cu adevarat momentele amuzante din show. Din afara parea sa fie un haos prietenos. Surprinzator pentru mine a fost dimensiunea studioului - poate la televizor pare gigantic dar in realitate si un miop ca mine nu avea probleme de a vedea bine fiecare coltisor.


Am ras foarte mult si nu ma asteptam sa ma simt atat de bine. Am ras chiar si de cameramanii din fata mea ce la un moment dat erau amandoi cu camerele pe acelasi geaman ca apoi unul dintre ei sa isi dea seama si sa treaca pe celalalt.  Am ras.

Intr-o pauza vorbeam cu Arhi si spunea ca editia de aseara o sa rupa audientele. I-am dat dreptate si atunci si acum. Desi din public nu mi s-a parut un imposibil efort avand in vedere rating-ul celorlalte televiziuni .... presupun ca este.

A fost o gura de aer proaspat sa vad atat de multi oameni care se simt bine natural fara ajutorul biciuirilor pe spate. Totusi de ce sa ma feresc sa o zic si pe asta: Romanii au Talent este unul dintre cele mai bine facute spectacole de la noi. Ce e al lor e al lor.

Later edit: Au scris si Raluxa, Daniela, Pyuric, Hoinaru, Andi Moisescu si Costin despre experienta romanii au talent.

Comentarii

  1. ne bucuram ca v-ati simtit bine. Problema este ca, din fata televizorului, publicul a fost perceput ca foarte anemic. Aplauze razlete, intarziate, fara vlaga. Da, poate nici talentele nu au fost wow, dar tocmai de aceea ar fi trebuit sa va 'indrume' cineva sa aplaudati.
    Nu, sala nu pare mare la tv, decat daca cineva se uita la un tv de 37cm. Era vizibil mica, cu public putin, cadre filmate aiurea.
    Daca pana acum nu ati urmarit o emisiune cap coada de afara, din uk de ex, ar fi bine sa o faceti. Si nu semifinale, orice preselectie da clasa variantei autohtone.
    Totusi, sa iertam tot, e prima editie, poate de la urmatoarea se mai schimba unele lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut !
    Unde a avut loc ,.. ? Imi poti da mai multe detalii?..,, pentru ca as fi interesat sa merg si eu... .
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. @azot - a fost pe baza de invitatie dar cred ca undeva la ei pe site te poti si inscrie sa participi.

    @killme - imi pare rau sa aud asta. Atunci experienta din studio a fost si mai buna decat credeam :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!