Zonga - 6 luni mai tarziu

Cum e frumos .. a venit momentul sa fac un update la un post de acum 6 luni cand anuntam lansarea Zonga. A trecut ceva vreme si Zonga tot nu a iesit din beta semn ca oamenii de acolo vor sa creeze o experienta cat mai placuta userilor in versiunea finala. In acest rastimp au avut 2 update-uri majore la aplicatii cat si la website.

Si-au crescut numarul de astisti de la 5800 la 33 400 (+575%) si numarul de ore de ascultat muzica de la 1700 la 19 400 (+1 140%). Binisor pentru 6 luni. Ca idee eu in 7 ani de last.fm am ascultat doar 2964 de artisti.

Top 10 cei mai populari artisti include Metallica, Queen, The Killers si Florence + The Machine  - semn ca se asculta muzica decenta pe Zonga.

Ce inca ma enerveaza la aceasta e lipsa unei versiuni HTML5 a site-ului. Am eu o problema personala cu Flash-ul. Oricum. Sa trecem peste nebuniile mele. O sa va anunt cand iese din beta :)

Comentarii

  1. Mi-am facut si eu cont la ei, dar nu am folosit mai mult de 2 zile...

    RăspundețiȘtergere
  2. E interesant sa vezi site-uri legale in Romania. Ma intreb daca o sa prinda.
    Eu mai ascultam pe grooveshark, dar o sa testez si zonga, poate "ma trec" la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema este ca colectia lor nu e suficienta, nu ca cea oferita de youtube ar fi perfecta insa eu sunt parere ca trebuie mai multe melodii...

    RăspundețiȘtergere
  4. da, au mărit bine lista de artiști. sper să ajung să câștig mai bine, să îmi permit și eu aplicația pe telefon, în continuare mi se pare o idee bună care merită susținută

    RăspundețiȘtergere
  5. Am facut un pas inainte si mi-am cumparat un abonament nelimitat la ei. Abia astept sa vad cum se misca pe 3G.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!