Cand ai dat ultima oara scart cu o bicicleta?

Pentru ca tot a inceput Turul Frantei, m-am gandit sa arunc intr-un post pe blog niste aspecte interesante despre ciclism. Interesante pentru mine cel putin.

Primul lucru e filmuletul asta din Turul Elvetiei - perspectiva sprinterilor. Este prima oara cand am vazut un filmulet POV cu un sprint de final de etapa. Pana si la televizor pare intens, asa ca nu avea cum sa nu iasa bine.

Este incredibil si infricosator in acelasi timp. Pe la minutul 2:10 se aude un scartait intr-o curba. Recomand sa va uitati la tot filmuletul.



Al doilea lucru se intampla zilele astea pe Strava - 7 sportivi din Turul Frantei isi uploadeaza inregistrarile gps pe profilele lor. Iti explodeaza capul ce vezi acolo. De exemplu in etapa de ieri de 200 km: viteza medie de aproape 37 km/h, iar cea maxima spre 97 km/h. Au fost putin mai inceti decat CFR-ul - care anunta in 2013 o viteza medie de 40 km/h a trenurilor.

Alte valori care m-au lasat cu gura cascata au fost kilometri facuti anul trecut de acesti sportivi - intre 12 000 si aproape 20 000 de km. Pentru cei 20 000 de km, David Lopez a stat 650 de ore pe bicicleta si a parcurs o diferenta de nivel de 320 000 de metri. Damn.

Ii gasiti pe Strava daca vreti sa ii urmariti: Niki TerpstraLars BoomDavid LopezLaurens ten DamRoy JérémyTed King si Marcus Burghardt.

Cam atat am avut de zis. Pana una alta, sa ne bucuram de un tur care se anunta interesant.

Comentarii

  1. A primit update-uri, nu stiu exact ce iti doresti tu sa faci cu el, altfel ti-as raspunde la intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai din cate a citit cu Chrome Cast-ul nu poti decat sa urmaresti clipuri video pe youtube, sa vizualizezi anumite site-uri dar cu un mic lag, sa urmaresc anumite canale tv cu conturi si abonamente straine si...mai departe nu stiu. Ceea ce vreau eu sa fac cu un asemenea dispozitiv ar fi sa pot vizualiza clipurile sau video-uri si de pe alte site-uri, sa pot vizualiza si pozele sau clipurile video, filme sa pot asculta printr-un playlist muzica din telefon direct pe tv si de ce nu, poate chiar sa pot juca anumite jocuri ceea ce din cate am inteles, Chrome Cast nu suporta. Produsul din link-ul de mai sus spune ca ofera si screen mirroring, poti folosi tv-ul ca un al doilea ecran, pot vizualiza clipurile din telefon. Si nu stiu cata legatura sau cat conteaza lucrul asta, dar observ ca are si perforatii pentru racire ceea ce CC-ul nu ofera

    RăspundețiȘtergere
  3. Miracast DLNA Ezcase Airplay; Can directly play and cast local video, music, MS Office document
    Asta e ceea ce ofera produsul de mai sus si din cate inteleg CC nu ofera.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca site-ul e html5 - atunci poti sa arunci video-urile alea pe Chromecast. Pozele, muzica si filmele din telefon poti sa le afisezi pe CC. Filmele de pe calculator poti sa le pui pe CC cu ajutorul unei extensii de Chrome numita Videostream for Google Chromecast.


    Acum vreo 2 zile a aparut posibilitatea sa faca mirroring la telefon/tableta si merge destul de bine. Buba e ca momentan functionalitatea de mirroring e doar pentru Nexusuri (unele) si cateva telefoane Google Edition.


    Cat despre racire - eu l-am folosit si cate 4-5 ore si nu a avut nimic de comentat. Mai mult de atat nu am ce sa iti zic ca nu ma pricep la hardware atat de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frățiman Vlăduț10 decembrie 2014 la 13:52

    Pot sa ma conectez la el dintr-o retea locala pentru ai plasa filme pentru rulare? Adica nu as vrea sa fiu nevoit sa stau in preajma lui pentru al comanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu are butoane fizice. Il controlezi de pe telefon pri wi-fi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!