Uber - trei luni mai tarziu

Acum 3 luni ma intrebam daca Uber este revolutia mult asteptata in taximetrie, azi dupa 8 curse efectuate tot nu am un raspuns clar. Imi place sistemul si am vorbit cu pasiune despre el celor care nu aveau cont, dar tot nu sunt ferm convins ca o sa schimbe ceva in viitorul apropriat in modul in care taximetristii isi trateaza clientii pentru ca prea putini vor renunta definitiv si irevocabil la a mai merge cu taxiuri normale.

Sa iau cazul meu de exemplu. In timpul orelor de program nici nu incape indoiala ca merg exclusiv cu taxiul. Gasesc mai usor masina, primesc bon pe care pot sa il deconteze sau folosesc voucher-ul de la firma. Situatia asta se aplica multor taxiuri pe care le vezi ocupate intre 9-18.

Vorbeam zilele trecute cu un taximetrist si imi spunea ca o anumita banca are peste 200 de comenzi pe zi cu voucher la firma la care lucreaza. E ceva sa ai acest rulaj zilnic asigurat doar de un singur contract cu o firma.

Aplicatia Uber o gasesti atat pe Android cat si pe IOS

In afara orelor de program nu se ivesc atat de multe situatii in care sa am nevoie de un taxi, dar cand se intampla incerc sa folosesc Uber. Pana acum nu am avut dificultati sa gasesc masini, si nici n-am avut parte de Uber Surge (marirea semnalizata cu 20-30-50% a tarifelor in momentele foarte aglomerate).

Am avut timp sa astept 7-10 minute sa vine Uberu', iar experienta a fost intotdeauna placuta. Intr-o situatie chiar ma intrebam ce profit poate sa faca soferul pe cursa mea de 6 lei in care imi oferea caramele si doua ape plate.

Cu toate acestea, media curselor mele cu Uber este de 9.75 de lei - valoare pe care nu puteam sa mi-o imaginez acum 3 luni. E drept ca ajuta si faptul ca rotunjesc in jos (o cursa de 9.99 e pentru ei de 9 lei) si ca nu se lasa bacsis, dar chiar nu ma asteptam sa fie mai ieftin fata de taxiurile clasice. Ochiometric apreciez ca cele 8 curse efectuate curse au fost cu 18 lei mai putin fata de cat as fi lasat in mod normal la taxi.

Unde vreau sa ajung cu articolul asta?

Uber e de incercat - macar sa vezi ce e cu tot hype-ul asta. In al doilea rand, datorita faptului ca Uber vine la MobiFest, poti sa incerci gratuit prima experienta cu Uber. Iti faci cont si introduci unul din codurile de mai jos (primul venit, primul servit) si ai o prima cursa gratuita de pana in 40 de lei.

  • MOBIFEST308UD89UE
  • MOBIFEST30JI5DMUE
  • MOBIFEST30UFYLXUE
  • MOBIFEST304X88LUE
  • MOBIFEST309Q79OUE
Codurile astea sunt valabile pana la sfarsitul anului. 

In plus, Uber mai are si chestia asta de referal in care daca te inregistrezi folosind codul contului meu (ubernihasa) primim amandoi o cursa de 40 de lei (tu pe prima si eu pe alta).

Asa ca daca tot e moca (fie cu coduri fie cu referal), de ce n-ai incerca?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!