Mixul de joi: Usturoi, Bucharest Gentleman, Spotlight și Asus ROG 10


Ai program de seară? Na că vin cu niște recomandări:

După ce a vândut mai bine de 18 000 de bilete de la începutul anului, filmul Usturoi ajunge in zona pay per view pe Vimeo pentru 2 euroi. Mă bucur pentru Groparu pentru că știu cât s-a chinuit acum câțiva ani ca să realizeze filmul ăsta.  Filmul are 8.3 pe Imdb și cu rușine spun că nu l-am văzut până acum. Îl bifez în weekend #fărăgrijă

Zilele astea a apărut Bucharest Gentlemano revistă care se autointitulează “vocea modernă a Bucureștiului elegant ” – și dintr-un motiv de neînțeles (#tshirtguy) mi-au trimis și mie revista. E interesantă, dar nu mă regăsesc în zona asta de eleganță masculină. Este drept că look-ul ăsta de skaterboy în mizerie s-a degradat masiv de-a lungul timpului, nu cred că sunt încă pregătit să fac pasul în zona sacoului și a pantofilor. Cu toate astea, revista am găsit-o interesantă pe alocuri. Bucharest Gentleman 22 de lei și vine într-un format classic de “spionat fata de vis a vis din spatele cearceafului A2”

Azi începe Spotlight - Bucharest International Light Festival #2 - cunoscut prin popor și ca festivalul luminii. Traseul este similar cu cel de anul trecut: Calea Victoriei  de la Biblioteca Centrală Universitară până la Piața Națiunilor Unite. Păcat că ploaia strică promenada, dar Instagramerii curajoși se vor aventura chiar și așa. Așteptați-vă la un aflux de poze nocturne.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a aniversat marțea trecută 10 ani de existență în România. Pe zona de gaming s-au mișcat foarte bine: 80% dintre laptopurile de gaming (cu plăci nVidia) vândute în România sunt ROG-uri și nu există eveniment gameristic care să nu fie sponsorizat de ei. Ce e al lor, e al lor. #rog10

Tot azi începe Bucharest Coffee Festival, dar de asta cred că o să vorbesc mai în detaliu după ce îl vizitez. Și pentru că tot m-am întors la cafea, până pe 19 mai are loc Coffee Lovers Manifesto - primul concurs pe Instagram dedicat iubitorilor de cafea. Detalii despre participare se pot găsi aici.

Și gata cu mixul de joi. Iar pare un weekend plin. #edebine

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!