Diablo 3: Rise of the Necromancer a ieșit fix cum trebuia să fie


Versiunea scurtă la ce vreau să zic este deja în titlu.

Versiunea lungă este că după vreo 2-3 ore jucate pot spune cu mâna pe inimă că îmi place necromanul mai mult decât jumătate din clasele din Diablo 3. Aduce destul de mult a ceea ce am jucat aproape obsesiv în Diablo 2 și lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure. Nu la fel de mult ca anunțul unei versiuni remastered D2, dar p-acolo.

De fapt DLC-ul ăsta este atât de bine închegat încât singurul reproș pe care îl am este referitor la decizia de a aduce necromancerul în universul Diablo 3 printr-un DLC și nu o expansiune. Blizzard fiind printre puținele companii care ignoraseră modul ăsta de muls bani. Ei lucrau 2-3 ani, făceau o expansiune, îi trânteau un preț de 60 de euro și știam că am o grămadă de conținut de care pot să mă bucur.

Pachetul ăsta digital e relativ ieftin pentru un DLC, doar 15 euro, dar s-ar putea să fie primul dintr-o întreagă serie. Lucru care sincer nu mă coafează. Nu pentru că sunt scârțar, dar pentru că DLC-urile în general nu sunt la fel de bine închegate ca o expansiune.

Cu toate astea, mă bucur că au introdus o clasă care preț de câteva ore m-a purtat pe aleile nostalgie. Acum doar dacă porneau și ei sezonul nou în câteva zile și nu o lună.... lucrurile erau perfecte. Pentru că acum sunt într-o dilemă: mă joc acum cu necromanul sau mai încolo când începe sezonul nou?

Pe zona asta de păstrat jucătorii între sezoane mai au de lucru puțin.

Comentarii

  1. Acu te familiarizezi cu el, iar cand incepe sezonul esti in leaderboards :) sunt lvl 67

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut 1-32 the old school way pe torment I apoi m-a crescut cineva până la 70. Da. E ok să ne familiarizăm, dar o lună de așteptare? Cam mult. Speram să putem băga ceva mai rapid.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!