Nuțu e genul de om căruia îi place ca lucrurile să fie trainice



Pentru că am fost leneș și prins cu alte lucruri, n-am apucat să zic și eu ceva cuvinte de laude referitoare la găselnița celor de la VEKA cu acest calendar de 50 de ani. Am vrut, mă jur, că îmi sunt simpatici și aș putea spune chiar prieteni, dar n-am făcut nimic în direcția asta.

Ieri au avut și un party unde au afișat acest calendar-monstru, petrecere la care n-am putut să ajung pentru că s-a întâmplat ceva ce n-am pățit în 12 ani de blogging: m-am dus la adresa greșită. Fix ca în filmele cu proști, pe fugă că trebuia să ajung repede și pe acasă, am ajuns la numărul 4 de pe strada respectivă când evenimentul era 97 - un kilometru jumătate mai încolo. Prea departe pentru a putea să ma încadrez în timp, așa că am bifat această premieră.

Referitor la calendar, reclama e fix ce trebuie. Amuzantă, sfâșie al 4-lea zid și cu improvizație, le-a ieșit bine și mă bucur să văd că se mai fac și lucruri din astea pentru muritorii de rând și nu doar pentru zeii advertisingului.

Sunt fan declarat al genul ăstora de producții pentru digital pentru că par mai naturale ca reclamele pe care le surprind pe la televizor, iar lucrul asta gâdilă amigdalitele mele de millenial. Pentru că de fapt ăsta e publicul care apreciază genul ăsta de umor american.

Băi, dar tot nu îmi vine să cred că m-am dus la adresa greșită. Mă cred oamenii ăia neserios. Povestea e aproape la fel de bună ca atunci când m-am pierdut în stațiile de metrou Dristor. #anyway

Bravo Mr. Oancea.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!