Mi-am luat o perie electrică de curățat cu 7 capete interschimbabile

Mi-am luat o perie electrică de curățat cu 7 capete interschimbabile

Precum săracii, eu încă îmi fac singur curățenie în casă. Nu zic că nu m-a tentat niciodată să angajez pe cineva să se ocupe de aspectul ăsta, mă gândesc la asta de fiecare dată când fac curățenie, dar de aici până la a face ceva în direcția asta a fost cale lungă. Așa că acum vreo 2 luni am fost prevăzător și mi-am luat scula din poza de mai sus pentru a ajuta la curățenia de primăvară.

Inițial mă gândeam să iau un accesoriu de bormașină, dar după ce am chibzuit nițel și mi-am adus aminte că sunt singurul bărbat din București care nu are o bormașină în apartament, am decis că o sculă specializată e mai ok pentru curățatul prin casa.

După un scurt research care a venit cu o singură concluzie - nu lua peria electrică cu braț lung de pe site-urile de teleshoping - m-am decis pe Belle Hand Held Electric Cleaning Brush. Sau mai bine spus pe produsul din imaginile de mai sus pentru că Belle-ul meu este o copie chinezească a unui produs pe nume Metapo PS 200 de care nu sunt sigur că nu e și el o copie la rândul lui.




Fiind un produs electric relativ simplu, în esență o bormașină leneșă de 120-150 rpm, mi-am zis că merge și o copie. Pe eMag am găsit o versiune cu 4 capete, practic fără cele din metal, la 225 de lei, dar pachetul nițel mai scump de pe amazon m-a atras mai mult pentru că venea cu o baterie în plus. Chiar dacă bateria asta era mai mică decât ce vine în pachetul normal (1500 vs 2100 mAh), mi-am zis că e a mai bine să am două ca să nu mă lase cu buza umflată fix la jumătate.

După câteva săptămâni de folosire pot spune că a fost o investiție bună spre excelentă. Dacă bateriile s-ar fi încărcat mai repede și zgomotul produs era o țâră mai mic, pentru mine era gadget-ul anului. Așa trebuie să las peste noapte bateriile la încărcat pentru a folosi peria electrică o oră și zece - o oră și un sfert. Motorul e zgomotos, nu ca o bormașină clasică, dar suficient cât să nu mă apuc de curățat cu peria electrică la 7-8-9 dimineața.

Jucăria e clar că n-a fost proiectată pentru proiecte heavy duty, dar pentru ce situații am avut nevoie în apartament a fost mai mult decât suficientă pentru că m-a scăpat de câteva ore de frecat. În esență nu face nimic din ceea ce nu puteam să fac și eu cu mâna mea, doar că e mai comod. Aș putea spune că acum chiar abia aștept să găsesc un motiv să folosesc peria electrică, entuziasm referitor la făcutul de curățenie de care n-am dat dovadă niciodată înainte.

Și pentru că tot ziceam de apartament, din cele 7 capete am folosit doar 2-3. De fapt am folosit capul vișiniu în 90% din cazuri pentru că celelalte păreau prea hardcore. De cele de metal nici nu vorbesc pentru că nu cred că am nimic în apartament care să necesite o curățare atât de viguroasă și distructivă. Este totuși un gadget gândit mai mult pentru americani și ale lor case și grădini.

Chiar și așa îmi e greu să nu recomand jucăria. A reușit să facă frecatul distractiv, mai bine spus și frecatul ăsta distractiv. Doar de era puțin mai silențioasă ca să pot să ascult muzică sau cărți audio la boxa bluetooth și nu la căști...

YouTube-ul e plin de review-uri video.

Comentarii

  1. Ai devenit casnic? Parca mai ieri citeam aici despre nu stiu ce joc, acu m-ai lovit cu teleshoppingu' :?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici de parcă era cine știe ce noutate, era vorba de cum jucam starcraft acum 20 de ani, eu zic că vârsta și-a spus în sfârșit cuvântul. Btw, când mai dăm un gw2?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!