Atât de bătrân că am ajuns să râd la ad-uri cu God of War 8



Lansat oficial acum vreo 2 săptămâni în România, lansarea jocului ăsta m-a făcut să îmi dau seama că nu prea mai am ce să caut la astfel de evenimente. Până atunci încă aveam impresia despre mine că sunt pe val cu jocurile pe calculator, dar la party m-a lovit fix în freză vârsta care a început să își spună cuvântul.

Ultimul God of War jucat fusese primul sau al doilea, așa că am fost puțin surprins când am aflat despre ăsta că e al 8-lea. Oho. Practic știam nițel mai multe decât orice om random pescuit de pe stradă, dar tot pe lângă subiect eram.

Era un tip la lansare care făcea un live de pe telefon și de curiozitate m-am uitat și eu să văd câți oameni ar sta vineri seara să se uitate la ceva relativ anti-climatic (niște noobi încercând să facă basic stuff în joc), nu mulți, doar vreo 700. Asta în timp ce poza pe care o pusesem pe Facebook se lupta să strângă al 2-lea like.

Nu mai merge. Bătrânețea și durerile de șale și-au spus cuvântul de nici un teabagging  decent nu pot să mai fac într-un shooter. Asta dacă mai e cool să faci asta pentru că n-am nici o idee cum pwnuiește adversarul generația asta tânără.

Dar am luat-o putin pe arătură. Reclama de mai sus este extrem de amuzantă chiar și a 3-a oară. Am răs pentru că într-o univers puțin paralel lucrul ăsta chiar s-a întâmplat. Slăvit fie Dog of War!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!