De ce excursiile gratuite pentru pensionari sunt o idee bun─â

click to play

Ce crede╚Ťi c─â a r─âspuns domnul din imagine la ├«ntrebarea? Nu. N-a ie╚Öit niciodat─â din ╚Ťar─â. Nici m─âcar p├ón─â la vecinii bulgari. Vede╚Ťi aici o oportunitate da face ceva mai buni cu banii arunca╚Ťi anual pe schimbatul bordurilor?

Mai dau un indiciu citându-l pe Mark Twain, chiar el.

C─âl─âtoritul este fatal pentru prejudec─â╚Ťi, bigotism sau ├«ngustimea min╚Ťii
Unu plus unu fac doi ╚Öi ├«ntr-o lume ideal─â ace╚Öti pensionari ar da nas ├«n nas, poate pentru prima oar─â, cu ce e pe afar─â. Chiar ╚Öi ├«n falimentara Grecie de care poate au r├ós acum c├ó╚Ťiva ani la Radio ╚śan╚Ť. Sau de fra╚Ťii bulgari care au fost ciuca b─ât─âilor ├«n toate glumele pre decembriste cu vecini mai s─âraci.

Poate mini vacan╚Ťa asta o s─â le ridice ni╚Öte semne de ├«ntrebare. ─é╚Ötia de ce au autostr─âzi ╚Öi noi nu avem? ─é╚Ötia cum de ├«╚Öi permit la pensie s─â ias─â la restaurant? ─é╚Ötia de ce nu se ├«nghesuie la cozi interminabile? ─é╚Ötia de ce z├ómbesc mai tot timpul? De ce ei pot ╚Öi noi nu putem?

╚śi poate vor pune unu plus unu pe h├órtie ╚Öi vor g─âsi un rezultat.

Poate ─âia mai ambi╚Ťio╚Öi ├«╚Öi vor zice c─â vor altceva.

Poate vor face ceva ├«n direc╚Ťia asta.

Dar ideea lui MT r─âm├óne ├«n picioare. Expunerea la noi culturi cam taie din prejudec─â╚Ťi ╚Öi te face s─â vrei ╚Öi tu ce are vecinu. C─â doar nu e╚Öti mai prost.

Nu?

Comentarii

  1. Foarte nu. N-o sa se aprinda niciun beculet.asa cum unul trait o viata intreaga la tara nu va ravni la viata de oras dupa o vizita.si nici nu vor fi cine stie ce impresionati. Cozile sunt nu datorita setei de cunoastere ci pentru ca se da moca. Si, se stie, statu' tre sa ne dea ca de-aia e stat. Si meritam, ca am muncit o viata intreaga in fabrici si uzine.
    Deci nu. Pana una alta sunt banii mei, banii tai, banii contribuabilor la buget care pleaca din tara. Macar de ii ducea la Eforie, erau bani care ramaneau in economia romaneasca.

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere
  2. Transportul sa fie numai dus ...

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!